Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nagy családból jött, van 4 testvére, akkor valószínű, hogy ő is nagy családot, sok gyereket akar?
Belegondoltam ebbe és megriardtam. Én nem akarok sok gyereket, talán csak egyet, de ebben sem vagyok biztos. Pénzem se lenne eltartani sok gyereket a mai világban.
Szóval lehet hogy inkább nem kéne belemenni kapcsolatba ezzel a lánnyal?
Szerintem is attól függ, hogy milyen tapasztalatok jönnek neki gyerekkorából.
Ez nem az anyagiaktól függ, több olyan nagycsaládot ismerek, ahol eléggé szerényen éltek, mégis nagyon harmonikus volt a család és nagyon kiegyensúlyozott, magabiztos, sikeres felnőttekké váltak a sok tesóval felnövő gyerekek. Lehet, hogy ebben pont az is segített, hogy anyagilag nem voltak annyira eleresztve, így más dolgokra terelődött a hangsúly, pl. drága játékok meg külön szoba helyett olcsóbb, de a szociális kapcsolatokat jobban erősítő szórakozások - kirándulás, társasozás stb. Így nagyobb élmény a gyerekkor és az ilyen emberek nem szívesen fosztanák meg ettől a gyerekeiket sem.
De ha a szülők nem tudatosan vállaltak sok gyereket vagy nem fektettek hangsúlyt a közösségi nevelésükre vagy elhanyagolták őket érzelmileg, így a sok elhanyagolt gyerek egy rakáson kellemetlen emlékekkel gazdagíthatja a gyerekkort. Akkor is, ha el vannak látva anyagi javakkal. Az érzelmi elhanyagolásnak sokkal drasztikusabb hatása van a gyerek felnőttkorára, mint az anyaginak. Ha a létszükségleten bőven felül kap egy gyerek, miközben érzelmileg elhanyagolják, ennek kifejezetten rossz következményei vannak, anyagiakkal nem lehet kiváltani a szülők harmonikus kapcsolatát, odafigyelését stb., míg fordított irányban a szülők lelki egyensúlya, törődése nagyobb mértékben is képes ellensúlyozni az esetleges anyagi hátrányt.
Ha tényleg jó családból jön a lány, jó kapcsolata van a testvéreivel, szüleivel, akkor valóban fennáll a lehetősége, hogy ő is sok gyereket szeretne és ez általában egy elemi igény. Azaz lehet, hogy az irántad való szerelme miatt esetleg korlátozná ezen vágyait, de azokat teljesen nem tudja elnyomni, ott lesznek a háttérben és később bánhatja, hogy nem szült, ami megmételyezheti a kapcsolatotokat. Neki is jobb, ha inkább nagycsaládpárti párt talál.
Ha meg konfliktusos családból jön, akkor valószínűleg nem akar majd sok gyereket.
Én pl konfliktusos családból jöttem, a szüleim is elváltak és bántalmazott gyerek voltam
Szóval nem illünk egymáshoz
Akkor keressen egy gazdag pasast, aki el bír tartani 5 gyereket.
Erre ha akarnék se lennék képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!