Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ver hisztit egy nő, ha felvilágosítom, hogy a jóképű pasi, akivel 7-8 éve együtt van, nagy valószínűséggel már rég megcsalta?
Én is felhúznám a vizet, ha egy senkiházi elkezdené alaptalanul becsmérelni a szeretteimet az "emberismeret" alapján, melyre amúgy máris rácáfoltál, hiszen nem érted miért kapta fel a vizet. Sírok 😂😂😂
Erről beugrott egy ismerősöm, akk szintén az emberismertét hangoztatja néha, hát szegény, ő is nagyon el van tévedve, ezt én magam láttam jó pár alkalommal...😉
Te a "felvilágosít" szó jelentésével se vagy tisztában.
Egy kapcsolat alapja a bizalom. Náluk ez megvan, tehát még az is lehet, hogy 7-8 éve jó a kapcsolat, és nem adott okot a kételkedésre se a pasi. Ez azért elég árulkodó, hogy akkor tényleg nem lép félre. Az ilyen ennél hamarabb ki szokott derülni.
Másik oldalról meg te ki vagy? Az a pasi, akinek savanyú a szőlő? Csak bántani akarod a nőt, amiért nem egy balfas2 lúzerrel van inkább? Ne aggódj, ha szakítanak, akkor egy másik díszbikát fog választani, nem téged.
Vagy egy irigy csaj, amit eddig mindenki megcsalt pár hét után, és el se tudod képzelni, hogy a másik csaj mit tudhat.
Mert senki nem kérdezett és te rosszakarásból belepofázol mások kapcsolatába, amihez semmi közöd azon kívül, hogy egy savanyú lúzer vagy. Tudni kell, mikor kell kussolni.
Mi az, hogy "valószínűsíthető emberismeret alapján" lol???? Ki a f-sz vagy te, már neharagudj, hogy mindenkire rászórd, ki mennyire hűséges?
Miről is "világosítottad fel"?
Szerintem leginkább saját magadról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!