Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem minden, de mindenáron az USA-ba akar költözni. Hajthatatlan, és most már esélyem sincs érvelni, mert kapott állásajánlatot. Több lenn. Mit tanácsoltok nekem?
Itt egyik helyzetről se volt szó.
Egyáltalán nem biztos. Legalábbis 10 év után nálam egyik se következett be. Attól, hogy te ennyire negatívan látsz mindent, nem jelenti azt, hogy van garancia bármelyikre.
Itt mindenki csak a nagyobb pénzt látja. Hú, a sok pénz az egyenlő boldog élet. Ha a kérdezőnek itt vannak a barátai, rokonai, munkatársai, szomszédai akikkel jól érzi magát én megértem ha maradni szeretne.
Pár ellenpélda: Egy nő - társkeresés útján - kiment Németországba. Egy ottani magyar férfi "vitte ki". Egy évig sem volt kinn. Bár dolgozni nem kellett neki, a párjával is szépen megvoltak. Hiányzott neki minden - a munkája is amit imádott-. Az idegen nyelvi közeget sem tudta megszokni...
Más: Két nagybátyám külföldön van. Az egyik megtudta valósítani a vágyott nagy polgári életet. Családi ház, kert, medence, autó, társasági élet, kerti partik hétvégente, IRODAI munkakör. Ezt jórészt a felesége családjának köszönhetően. Ők borzasztóan feltörekvő emberek. A másik az USA-ban él. Általában munkanélküli, vagy fizikai munkát végez és munkásszállón lakik. Családja, barátnője nincs.
Azért írtam le ezeket, hogy lássátok ilyen is van. Nem csak álom élet létezik annak aki külföldre költözik.
Mondjuk én azon csodálkozom, hogy USA-ba orvoson, informatikuson és villamosmérnökön kívül bárki megkapja a munkavállalói vízumot (bár nem azt mondom, lehet, hogy kérdező férje ezek közül valamelyik).
USA-ba azért nem úgy van, hogy gondolok egyet, állást keresek és kimegyek. (Tényleg kb. ezzel a három munkakörrel lehet esélye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!