Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok nő, hogy az utalással jó úton jár?
Az oldalon is és a valóságban is gyakran tapasztalom, hogy nem beszélnek egyenesen, hanem csak utalnak valamire.
Őszintén mondom, komolytalannak vélem az olyan nőket, akik nem mernek beszélni a vágyaikról vagy éppen arról, hogy mit szeretnének.
Bizalom!
Ha már együtt vagyunk, akkor az a legkevesebb, hogy merje elmondani mit szeretne. Nem fogom lenézni vagy kinevetni érte, maximum nem egyeznek a vágyaink.
Komolyan, sosem értettem ezt az óvodás hozzáállást. Miért csinálják ezt? Valami magyarázat?
A neked nem kell pisilni, ebből sztm tök egyértelmű, hogy neki kell.
F
Nőként mondom hogy a női logika sok esetben ilyen.
Én nem szoktam utalgatni vagy ha mégis úgy teszem hogy baromira egyértelmű legyen.
De értem mire gondolsz. Anyumnak van egy barátja akivel volt 1-2 problémája pl hogy a pasi őt sohase hívja meg mindig csak anyumhoz mennek. Ezen anyám mérges lett, elmesélte nekem és annyit mondott hogy addig ő se hívja meg. Mondtam neki hogy ebből nem fog a faszinak leesni mi a baj, maximum hónapokkal később..
Erre mondja hogy de le fog esni, mondom nem, nem fog.
Nekem lett igazam:D
Bar ez tényleg gáz, azt fura megkérdezni hogy "miért nem hívsz meg soha" de nem hiszem hogy ez lenne a megoldás.
Na de ez tipik női logika, pedig anyám intelligens ember csak nő:)
Ne ordibalj, hekas. :D
Szándékosan hagytam ki a "nem" szavacskat az általánosítás előtt, mert gondoltam, hogy nem fogod érteni, szóval ennyit erről..
14,na erről beszélek!
Persze, ettől lehet valaki intelligens. Nekem is van ilyen női ismerősöm, aki ilyen ovis dafke azért se fogom. megmondani, majd észreveszi magát és rajon hozzáállással akár elérni dolgokat :D
13 Én igen. Az rá a válasz hogy jaaaj most nincs kedvem. Ha 2 hét múlva megkéri akkor jaaaj majd megcsinálom. Megint 2 hét múlva megkéri, akkor jön az, hogy "állandóan cseszegetsz" stb.
Egyébként miért is kell kibontani egy szépen kérést? Egyértelmű, hogy mit takar. Amiről te írtál, már nem a szépen kérés kategória, egyértelműen nem arról volt szó.
De a kérdező reakcióján is látszik, hogy igaz amit írtam.
És még én forgatom ki a szavaidat.. meg tettetem, hogy nem értelek.
Hát persze.. :D szép is ez a fordított világ.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!