Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj, ha a barátnők szerint ronda vagyok és csak azért tart a kapcsolatunk ennyi ideje?
Barátnőmnek fejtették ki, hogy ha legalább átlag lennék, akkor nem győzne ilyen állás, anyagi helyzet mellett levakarni rólam a nőket és milyen szerencsés hogy nem kell erőfeszítéseket tennie és résen lennie mert velem senki nem kezdene ki. Engem nyugodtan elengedhet egy fesztiválra vagy hetekre külföldre, akkor sem kell semmi miatt aggódnia. Bezzeg ők, nekik az átlagos férj és pasi miatt is napi szinten teperni kell, nehogy a gizike lecsapjon rá. Még dolgozni is félve engedik el őket, mert ott a sok vadászó nőstény.
Hogy mondhatnak rám ilyet. A párom szerint tiszteletben kell tartani a véleményüket, de ő sem ért egyet, meg is mondta, de emiatt nem fog összeveszni velük.
Egy barátnőt mit érdekel hogy én milyen pasi vagyok? Nem neki kell velem lennie, törődjön magával!
Nem volt könnyű kihámozni te ki is vagy a storyban... szóval, tojjál a barinői véleményére, ne sértegessenek, az a fontos hogy a barátnődnek tetszél a többivel meg ne foglalkozz.
S homályosítsd fel a párodat, hogy egy kapcsolatra a három legveszélyesebb személy(ek): az anyós, az új fiatal kolleganő, meg a "legjobb" barinők tanácsai (irigységből, vagy mert le akarják nyúlni a pasit).
Ezt a barátnőd mondta el neked?
Mert akkor nem sok intelligencia szorulhatott belé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!