Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire baj, ha a barátnők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj, ha a barátnők szerint ronda vagyok és csak azért tart a kapcsolatunk ennyi ideje?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek fejtették ki, hogy ha legalább átlag lennék, akkor nem győzne ilyen állás, anyagi helyzet mellett levakarni rólam a nőket és milyen szerencsés hogy nem kell erőfeszítéseket tennie és résen lennie mert velem senki nem kezdene ki. Engem nyugodtan elengedhet egy fesztiválra vagy hetekre külföldre, akkor sem kell semmi miatt aggódnia. Bezzeg ők, nekik az átlagos férj és pasi miatt is napi szinten teperni kell, nehogy a gizike lecsapjon rá. Még dolgozni is félve engedik el őket, mert ott a sok vadászó nőstény.

Hogy mondhatnak rám ilyet. A párom szerint tiszteletben kell tartani a véleményüket, de ő sem ért egyet, meg is mondta, de emiatt nem fog összeveszni velük.

Egy barátnőt mit érdekel hogy én milyen pasi vagyok? Nem neki kell velem lennie, törődjön magával!

2020. okt. 6. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt könnyű kihámozni te ki is vagy a storyban... szóval, tojjál a barinői véleményére, ne sértegessenek, az a fontos hogy a barátnődnek tetszél a többivel meg ne foglalkozz.

S homályosítsd fel a párodat, hogy egy kapcsolatra a három legveszélyesebb személy(ek): az anyós, az új fiatal kolleganő, meg a "legjobb" barinők tanácsai (irigységből, vagy mert le akarják nyúlni a pasit).

2020. okt. 6. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod szerint jól nézel ki, hiszen veled van akkor gobdolon vonzódik hozzád, tökmindegy hogy a többiek mit gondolnak, nem?
2020. okt. 6. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen barátnőd van neked, és az övéi? Ilyet még ha megbeszélnek is egymással, ezt megosztani nagyon gusztustalan veled, főleg, hogy nem is ért vele egyet. Egy mondattal le tudta volna őket állítani veszekedés nélkül is.
2020. okt. 6. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nőre pont ezek a "barátnők" vannak rossz hatással. Ha meglátják, hogy a nő boldog a pasijával, egyből beindul az irigykedés, a furkálódás, szurkálódás, xarkavarás. Nem kell az ilyen "jóindulatú" macákkal törődni, ha ti ketten a barátnőddel jól megvagytok.
2020. okt. 6. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezért sincsenek nekem barátnőim. :)
2020. okt. 6. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne sértődj meg. Ez szubjektív. Mellesleg ez egy orbitális baromság, felszínessíg, és nagyon szomorú ha ők ilyen világban élnek.
2020. okt. 6. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt a barátnőd mondta el neked?

Mert akkor nem sok intelligencia szorulhatott belé...

2020. nov. 27. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!