Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már szeretőd, vagy voltál már szerető?

Figyelt kérdés
Hol ismerkedtetek meg, Mikor hol találkozgattatok? Miért mentél bele? Mi lett a kapcsolat vége?
2010. aug. 7. 23:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én már voltam szerető és nagyon nem volt jó!:s

büntudatom volt és kiléptem belőle!:/

17/F

2010. aug. 11. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is voltam már szerető. 16/L Nem tartott sokáig, de azóta is jóba vagyunk a sráccal, ő pedig együtt van a barátnőjével. Sosem derült ki, hogy volt köztünk valami.
2010. aug. 11. 18:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is voltam szerető férfi létemre és a sok fájdalom miatt nem érte meg.
2010. aug. 11. 18:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Volt egy szeretőm! Előtte nem volt még csak 1 komoly kapcsolatom, ő meg tudott a pasi-ügyeimről, mert előtte barátok voltunk és megbeszéltük az ilyeneket... Egyszer, amikor a szüleim elutaztak pár napra, akkor átjött "beszélgetni" és végülis hanyatt döntött..nekem nagyon tetszett (akkor még csak tetszett), később bele szerettem halálosan... Ő pedig nem akart tőlem semmit, csak néhány alkalommal megdöngetni, aztán ennyi. Csakhogy menthetetlenül belezúgtam, mai napig szeretem! Mondtam neki, h járjunk rendesen, hivatalosan, ne csak keféljünk, mert nekem ez így nem jó...ráadásul nehéz volt megszervezni, hogy mindig akkor jöjjön, amikor a szüleim nincsenek itthon. Anyukám meg az ő anyukája kolléganők, barátnők ráadásul. A srácnak nem kellettem komolyra. Közben sajnos teherbe estem tőle, de mire kiderült, addigra már nem voltunk együtt sehogysem. Mikor mondtam neki, h mi a helyzet, akkor kapásból azt mondta, hogy vetessem el, később azt mondta, hogy hazudok, nem is vagyok terhes... Utána elvetéltem 11 hetesen, de nem volt hajlandó megnézni az orvosi papírokat, hogy bebizonyíthassam neki, hogy tényleg terhes vagyok... :( Mostmár végképp vége van mindennek, tudom, hogy sok hiba van benne is, de nem tudom elfelejteni sajna!

21/L

2010. aug. 11. 18:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

igen, néhány hónapig énis voltam szerető... a srácnak barátnője volt, de egy csúnya veszekedés után hetekig külön voltak, nem is beszélgettek, semmi. A srác közeledett hozzám és végül összejöttünk. Már az első csók után rákérdeztem, hogy mi lesz a másik lánnyal, erre ő azt mondta, hogy sajnálja, de ha adok időt lekoptatja végleg.

Megbeszéltük, hogy titokban tartjuk a kapcsolatunkat mindenki előtt, nem is mondtuk el senkinek. Eleinte mesés volt, majdnem minden nap találkoztunk és izgalmasak voltak a lopott csókok, érintések. Teljesen elvette az eszemet és észre sem vettem, hogy nem tartotta be amit ígért és kibékült a barátnőjével.

Amikor megtudtam nem is akartam elhinni, de bevallotta, hogy egy ideje megint együtt vannak és azt mondta, hogy attól köztünk megmaradhat a kapcsolat, mert ő szeretőként szeretne szeretni. Megmondtam neki, hogy ez nekem nem elég, mert sérti a büszkeségem, hogy másodrangú szerető legyek egy kapcsolatban. Erre rávágta, hogy sajnálja. Így lett vége, de azután még sokáig próbált közeledni, persze nem hagytam. szörnyen fájt ez az egész, főleg az, hogy hagytam magam becsapni és közben bele is szerettem a srácba, ő meg látta ezt és szépen kihasználta.

Sokáig nem is tudtam elfelejteni, elutasítottam a pasikat, majd rájöttem, hogy egy s.ggfej miatt még nincs vége a világnak:) lényeg, hogy soha nem akartam szerető lenni, sikerült és csak annak örülök, hogy nem feküdtem le a sráccal:) 19/L

2010. aug. 11. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!