Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek idővel megint ugyanaz lenne, vagy érdemes lenne még egyszer újra kezdeni?
- Barátnőmmel több, mint 1 évig voltunk együtt
- Szeretjük egymást
- 15 évesek vagyunk
- Bizonytalan vagyok a döntést illetően
Barátnőm elég sok dologért kiakadt az utóbbi időben, amik miatt veszekedtünk. De szerintem túlzásba vitte a dolgokat.
Legutóbb szakított velem. (nem személyesen) De állítólag csak ideges volt, lehet hogy már meg is bánta. Azt mondta, hogy nagyon szeret engem, és hiányzom is neki, de fél attól, hogy a jövőben megint fájdalmat okozom neki stb. :S
Én szeretem őt, de úgy érzem, hogy előbb-utóbb biztosan lenne valami affér megint:( És akkor már biztosan nem lenne pofám visszakönyörögni magam. Vagyis igazából lenne xD, de lehet, hogy nem is menne, de akkor nem is akarnék próbálkozni.
Azt tudom most, hogyha nagyon tepernék nála, akkor visszafogadna. (ezt mástól megtudakoltam) De akkor is ezzel a szakítással szerintem nem lehet így játszadozni. Ez azért már nekem is fáj :S
Mit tegyek??? :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!