Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 85 éves férfi feleségül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 85 éves férfi feleségül akar kérni, és nem hagy békén, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Voltam rendőrségen, mert folyton zaklat, hogy szerelmes belém, lefeküdne velem, részletezi, mit tenne velem az ágyban, hányingert kapok tőle... most legutóbb, hogy feleségül vesz, de azt mondták, mivel túl öreg, nem tesznek semmit...de én nem bírom már, sajnos a szomszédomban lakik, mindig gyomorgörcsben lépek ki az ajtón és vissza. Mit tehetnék? Sajnos mint írtam a rendőrség nem cselekszik. Normális válaszokat kérek, tényleg agybajt kapok tőle. L/26
2020. okt. 2. 00:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%
Szólj a szüleinek! Lehet, hogy ők noszogatják, hogy nősüljön meg. A nagyszülei hatására.
2020. okt. 2. 04:07
 12/19 anonim ***** válasza:
86%

Én mondjuk elhiszem, hogy van ilyen, mert nagypapám is futott volna a nők után, az özvegyi gyászidőszak vége és 90 éves kora között kb. öt évig.

Első körben azt kéne tisztázni, hogy tényleg veszélyes-e a helyzet? Ha agresszív és fizikailag félsz tőle, akkor érdemes rendőrséghez fordulni és kijárni, hogy foglalkozzanak az üggyel.

Ha csak a szája jár, akkor tudom javasolni a népszerű “a világ olyan lesz ahogy megéled, nem olyan ahogy történik veled” elvet. Magadban kéne átrendezni a helyzetet és ugyanolyan “ezen nem húzom fel magam” hozzáállással kezelni, mint a kollégák örültségeit vagy a rendszeres reggeli dugókat.

2020. okt. 2. 07:34
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Csábító mozdulatokkal nyomj le neki egy meztelen sztriptíz show-t. Ha dögös és jó csaj vagy akkor szívinfarktust kap tőled, aztán meg is van oldva a gond.
2020. okt. 2. 08:57
 14/19 anonim ***** válasza:
33%

12-re:

Hát igen, egy 85 éves emberről nem tudnám elképzelni, hogy fizikai erőszakkal tudjon fellépni egy egészséges, felnőtt nővel szemben.

Amúgy honnét tudod, kérdező, az életkorát?

2020. okt. 2. 09:24
 15/19 anonim ***** válasza:
28%
Hát engedd meg, hogy feleségül kérjen. Aztán kosarazd ki.
2020. okt. 2. 09:48
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

Mondd meg neki, hogy szívesen hozzámégy, egy napot fogtok szexelni, hamar meghal és mindent te örökölsz utána..

Az esküvő napján kelt új végrendelet, közjegyzővel stb.

És mielőtt a válaszadók, olvasók nagyon lepontoznának, ezt nem trollkodásként írtam, hanem egy kipróbálandó módszerként.

2020. okt. 2. 11:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem laksz tőlem nagyon messze felmegyek veled és bekísérlek. Szerintem ha látja, hogy pasid van (vagy legalábbis úgy néz ki), akkor nem mer tovább ugrálni, nehogy lecsapják... :D
2020. okt. 2. 11:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
azért csinálja mert látja rajtad hogy hagyod hogy zaklasson. Menj oda és küldd el melegebb éghajlatra.
2020. okt. 2. 12:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ráordítanék hogy "Józsi bácsi a telepi zsiraf k*rva anyját b*ssza teherbe ha feláll még idén a fasza" szemontaktus nélkül és bemennék az ajtón ennyi után, bár igazából leszarnám. Szerintem unatkozik az öreg, azert nem hagy békén.
2020. okt. 4. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!