Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 85 éves férfi feleségül akar kérni, és nem hagy békén, mit csináljak?
Én mondjuk elhiszem, hogy van ilyen, mert nagypapám is futott volna a nők után, az özvegyi gyászidőszak vége és 90 éves kora között kb. öt évig.
Első körben azt kéne tisztázni, hogy tényleg veszélyes-e a helyzet? Ha agresszív és fizikailag félsz tőle, akkor érdemes rendőrséghez fordulni és kijárni, hogy foglalkozzanak az üggyel.
Ha csak a szája jár, akkor tudom javasolni a népszerű “a világ olyan lesz ahogy megéled, nem olyan ahogy történik veled” elvet. Magadban kéne átrendezni a helyzetet és ugyanolyan “ezen nem húzom fel magam” hozzáállással kezelni, mint a kollégák örültségeit vagy a rendszeres reggeli dugókat.
12-re:
Hát igen, egy 85 éves emberről nem tudnám elképzelni, hogy fizikai erőszakkal tudjon fellépni egy egészséges, felnőtt nővel szemben.
Amúgy honnét tudod, kérdező, az életkorát?
Mondd meg neki, hogy szívesen hozzámégy, egy napot fogtok szexelni, hamar meghal és mindent te örökölsz utána..
Az esküvő napján kelt új végrendelet, közjegyzővel stb.
És mielőtt a válaszadók, olvasók nagyon lepontoznának, ezt nem trollkodásként írtam, hanem egy kipróbálandó módszerként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!