Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete megismerkedtem egy fiúval és az elején minden jól is ment. Az én érzéseim meg mintha kialudtak volna. Úgy érzem hogy nem akarom ezt a kapcsolatot, de ha meg nincs akkor meg az a baj. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
ő már olyanokat ír hogy szeret, de ez szerintem még korai.nem akarom megbántani, főleg ha komolyak az érzései.2008. nov. 28. 10:43
1/2 Srapnel válasza:
Keress valaki mást, mert te magad mondtad, hogy nem akarod ezt a kapcsolatot. Csak azért ne jöjj össze valakivel, mert rossz a magány.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Ha folytatod ezt a kapcsolatot,csak azért mert nem akarsz egyedül maradni,akkor becsapod a srácot,és magadat is!
Szerintem most kell kilépned,mert te nem szereted őt (Az én érzéseim meg mintha kialudtak volna) viszont ő szeret téged!
A magány csak egy ideig lesz rossz,ha találsz egy olyan fiút akibe igazán szerelmes leszel,akkor már el is felejted ezt a kellemetlen érzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!