Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam?
Úgy hozta az élet, hogy most két lány közül kell választanom. Külső tulajdonságot nem írok, csak belsőt.
A, 31 éves, heti 1x találkozás, 6 hónapja tart a viszony, nem ragaszkodik hozzám, magának való, nem őszinte, kiváló szex, nem vállalja fel a kapcsolatot, nem tesz meg értem sok mindent, jó munkahely.
B, 21 éves, heti több találkozás, szűz, eddig nem volt szex, ragaszkodik hozzám, őszinte, képes bármire értem, akár tűzbe is tenné értem a kezét, egyetemista.
Ti melyiket választanátok? 27 F

Eleve nincs is választási lehetősèged. Az "A"-t nem is èrdekled, fel sem vállal, tehát kapcsolatra nem kellesz neki. Összejártok dugni, aztán kèsz.
A másik pont az ellentéte. Szóval ha dugópajtit keresel akkor A, ha még kapcsolatot, akkor B. Ennyi.

A nagy számok törvénye alapján a B hosszú kapcsolat lesz de vége lesz mivel te leszel az első a csajnak...
Tanácsom a következő, válaszd a B-t de közben az A-t is tarsd meg. Ha lelép az A keress másikat helyette a B mellé.
Ez az egyetlen járható út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!