Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, jártatok már úgy, hogy szerelmes lett belétek egy férfi , de valami miatt elmúlt nála majd újra szerelmes lett?
Én nem vagyok férfi, az 1-es vagyok.
Nekem az lett a fejemhez vágva, hogy sok volt a "cseszegetés", nem hiányzik a kapcsolattal járó probléma..
Én is azt éreztem, hogy neki kéne tepernie, hisz azért "cseszegettem", mert kevesebb figyelmet kaptam már, vagyis úgy éreztem.
Próbáld kicsit lazábban kezelni a dolgokat, ne veszekedj, ne tegyél mindent szóvá. Most egy kicsit magának való, kérdezd meg, mire van most szüksége. Több figyelemre? Vagy egy kis nyugira? Nem lehet mindig mind a 2 fél ugyanazon a szinten. Természetes, hogy vannak hullámvölgyek. Egy erős pár attól válik erőssé, hogy ezeket együtt megoldják, nem pedig véget vetnek a kapcsolatnak.
Viszont jól gondold át (igaz, nem tudom miken veszekedtek), hogy TE mennyire akarod ezt az egészet, mert ha a másikban már csak akaratlanul is a hibákat keresed, az nem jó, és pont nem azt éred el vele, hogy teperjen, hanem azt, hogy feladja, mert nem érzi, hogy ő elég jó neked, és valahol jogosan. Ha fontos neked ő, engedd el a makacsságod és engedd kicsit lazábbra a gyeplőt, ne tegyél rá nyomást. Ha ennek ellenére sem tér vissza magához, akkor jobb, ha léptek...
De egy normális beszélgetést mindenképp megerne az, hogy tisztázzátok, kiben mi van.
Miert kene tepernie, ha neki ebbol az egeszbol elege van? Fogadd el. Nem a lelkizes elol menekul, hanem eloled.
Hany evesek vagytok? Tuti fiatal vagy, van masik pasi, lepjel tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!