Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex magában elég a boldogsághoz? Hiszen itt a legtöbben ez miatt panaszkodnak (főleg férfiak).
Nem elég. De ha éveken keresztül nem szexelsz, az hatással van a közérzetedre. Félre ne érts, én vagyok az utolsó, aki az ételhez hasonlítja a szexet, szerintem egyáltalán nem annyira létszükséglet. Ahogy az x napig nem dugtam rinyákon is jókat mosolygok. De bizony lehet nagyon kellemetlen, hogy nem tudod megélni a szexualitásod huzamosabb ideig. Nagyon alá tudja ez ásni a férfiasság/nőiesség érzését. És ez komoly gondokat okozhat például az önbizalomban/énképben is.
Nő vagyok, volt olyan időszakom (több év), mikor nem szexeltem, mert nem voltak adottak a körülmények egy normális szexhez, normális partnerrel. El lehet viselni, de nem, nem egy kellemes érzés. Olyan, mint a magány, egy ideig elvagy vele, aztán annyira beleül a gondolataidba, hogy talán azért tartasz itt, mert egy nagy nulla vagy, hogy utána nehéz hinned abban, hogy ez nincs így.
"Nem a szex miatt sírunk hanem a szeretet kifejezésének hiánya miatt"
Itt már joparszor leirtak, hogy nekik csak punci kell és milyen jó lesz a robot nő.
13-as! Akkor miétt olvastam múltkor is itt egy kérdést arról, hogy a "páromnak csak 12 centis, szakítsak vele?" És nem egy ilyen van, hogy "szeretem de nem tud kielégíteni" stb.
Azt hittem leesik, hogy a 18 centit szándékos túlzásnak írtam, mert a férfiak átlag pénisz mérete 14 centi és sok nö már erre is fanyalog, hogy "kicsi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!