Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire megy a vita a bevásár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megy a vita a bevásárláson hogy miket vesz?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom ne vegyen többet egy termékből de akkor is megveszi ha van otthon belőle vagy nem úgy fogy.

De kis lakásban élünk eltenni se tudjuk. Hiába mondom nem akarja megérteni. Pl:

öblítőből eddig is volt 2 nagy most vett még kettőt,

befőttet én eszek eddig is volt 7doboz még vett hozzá..

vagy vízből eddig is volt vagy 10 üveg erre vett még 6ot..

Ő van megsértődve ha szóvá teszem..mint egy sz.ros gyereknek kell magyarázni h minek veszi meg ha úgyis van felesleges addig venni belőle

2020. szept. 24. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ajajj. Sajnálom.
2020. szept. 24. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Menj te vásárolni.

2. Menjetek együtt vásárolni.

3. Írjatok bevásárló listát, és csak azt vegyetek, ami rajta van.

2020. szept. 24. 18:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam nálatok mi a helyzet e téren ..
2020. szept. 24. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az a helyzet, hogy vagy a férjem vásárol, mivel legtöbbször ő főz, vagy ketten, esetleg a gyerekekkel együtt megyünk nagybevásárlásra. Van egy bevásárló lista a mobilomon, ebbe írjuk mindketten, hogy mi kell. Ettől még van, hogy valami nincs, másból meg dupla adag otthon figyel a kamrában, csak elfelejtettük.

Ilyen baromságokon, hogy vásárlás, meg ki mit vett, soha az életben nem veszekedtünk. Majd elfogy. Vagy hozunk még. Nem akkora gond, hogy emiatt akár hangos szó is legyen.

2020. szept. 24. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem vitázunk ezen. Általában én vásárolok, párom nem is nagyon tudja mit veszek, vagy mi van itthon.

Én listázós típus vagyok, mindenből vezetem mennyi van itthon, de még így is becsúszik, hogy elfelejtek valamit kihúzni, vagy a párom használja el és ő nem húzza ki aztán jól elfogy. Vagy a másik véglet, mikor azt felejtem el, hogy vettem és nincs otthon lista szerint pedig van és újraveszem.

2020. szept. 24. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Detto #4. Nem probléma, ha több lesz itthon , és az sem, ha vmi elfogott és nem vettük észre. Úgy is nemsokára megint jön a karantén, inkább jobb, ha van tartalék mindenből.
2020. szept. 24. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Oruljél b...meg, h figyel erre.
2020. szept. 24. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk én vásárolok most már, mert a férjem pasisan vásárol - mindenből raktározó üzemmódba megy át. Pár dologból vesz sokat (több kiló répa, ami megromlik - vagy két hatalmas banánfürt, pedig nem tartunk majmokat 😀 ), nem többől keveset (azaz változatosan). Heti egyszer ő vásárol így is - de a napi dolgokat átvettem én, így az van, amire szükségem van a főzéshez/háztartásban.
2020. szept. 24. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!