Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról a pasiról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a pasiról, aki olyat mond a barátnőjének, hogy neki sokkal több dolga van? 🙁

Figyelt kérdés

Úgy jött ez a megszólás, hogy sérelmeztem, hogy nem beszélünk egész nap semmit, és emellett még 5 percre se tud felhívni, pedig nem kérnék olyan sokat. Elnézést kéne kérnem, hogy nekem ő hiányzik, ha nem vagyunk együtt, és szeretnék legalább pár szót váltani vele? Egy héten a hétvégét töltjük együtt, ezen kívül ha nincs velem, szinte 0 kommunikáció van, mert hogy ő dolgozik (én egyetemista vagyok). Próbálom én is elfoglalni magamat, de azért 0-24ben nem tudom, és vannak nekem is (érzelmileg) nehéz napjaim.

Most azt mondja nekem, hogy "el sem tudom képzelni, mennyi dolga van, és ő egy délután alatt annyi mindent csinál, mint én egy hét alatt sem" majd hozzáteszi, hogy ezt nem azért mondja, hogy megbántson. De akkor miért? Rohadt magas lóról beszél, teljesen ledegradál (szerinte nem, ő csak azért mondja, hogy értsem, nem mindig ér rá). Na most ehhez hozzátartozik, hogy nekem csak azért nincs több dolgom, mint amennyi (suliba járok, éjfélig tanulok és beadandót írok), mert a jelenlegi helyzetben csak péntek - szombat - vasárnapra hirdetnek munkát, én pedig nem jelentkezem, mert akkor azt a 2 napot is elveszem tőlünk. De lassan arra jutok, hogy sz*rok bele, és a hétvége meg miattam nem lesz jó, akkor én leszek az elfoglalt. Egyébként egyáltalán nem vagyok lusta, rengeteg ambícióm van, csak a koronavirus elvette minden addigi lehetőségemet, míg ő vállalkozó, tehát neki továbbra is van munkája dögivel.

Nem érzem fairnek (sőt egyenesen bunkónak tartom), hogy ezzel reagál. Mit gondoltok erről? Félreismertem, és ez már csak rosszabb lesz? Volt már dolgotok ilyen pasival?

23/N

2020. szept. 23. 18:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#7 nagyon nagyon szépen köszönöm!! Igazad van teljes mértékben. További sok boldogságot és harmóniát kívánok nektek!
2020. szept. 23. 19:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm #10! Nehéz, mert én is többet várnék magamtól. Egyszerűen most a körülmény teremti a lehetőségeimet, amiből jelenleg nem sok van. Így én is mihasznának érzem magam, és valószínűleg ezért esik olyan rosszul ez a "nekem sokkal több dolgom van, te ezt nem értheted" kijelentés.
2020. szept. 23. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Kedves kérdező! Mi a párommal tanulunk nappalin plusz mellette dolgozunk mégis van időnk heti 4-szer 5-ször találkozni. Anyukám a párjával heti 2-3 tali, pedig az öcsém még csak 12 és a párjának is vannak gyerekei. Ráadásul mi is, ők is napi többször beszélnek telefonon. És hát ugye ők is dolgoznak, mint a többi ember. Ez a heti 1 tali ez kb egyenlő a dugó pajti felállással. Ha egy embernek nincs a szerelmére napi 5 perce (bár szerintem ez is kevés) akkor annak ne legyen párkapcsolata. Ha ilyen lenne minden kapcsolat akkor már kb gyerekek se születnének... De természetesen ez csak az én véleményem
2020. szept. 23. 22:28
 14/14 anonim ***** válasza:

10 helyre 22 év alatt? Én diplomásként 10 hónapja keresek állást, kb. 2000 helyre jelentkeztem, referenciákkal. Értek ahhoz amit szeretnék csinálni, ami elég egzakt módon megállapítható. Kb. 10 helyre hívtak be. Ingyen próbanapoztattak stb. és még mindig semmi. Szóval becsüld meg a vállalkozó pasidat szerintem.

ui: Én nem nő vagyok nyilván, úgyhogy kapcsolatok híján meg vagyok lőve.

2020. szept. 24. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!