Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a pasiról, aki olyat mond a barátnőjének, hogy neki sokkal több dolga van? 🙁
Úgy jött ez a megszólás, hogy sérelmeztem, hogy nem beszélünk egész nap semmit, és emellett még 5 percre se tud felhívni, pedig nem kérnék olyan sokat. Elnézést kéne kérnem, hogy nekem ő hiányzik, ha nem vagyunk együtt, és szeretnék legalább pár szót váltani vele? Egy héten a hétvégét töltjük együtt, ezen kívül ha nincs velem, szinte 0 kommunikáció van, mert hogy ő dolgozik (én egyetemista vagyok). Próbálom én is elfoglalni magamat, de azért 0-24ben nem tudom, és vannak nekem is (érzelmileg) nehéz napjaim.
Most azt mondja nekem, hogy "el sem tudom képzelni, mennyi dolga van, és ő egy délután alatt annyi mindent csinál, mint én egy hét alatt sem" majd hozzáteszi, hogy ezt nem azért mondja, hogy megbántson. De akkor miért? Rohadt magas lóról beszél, teljesen ledegradál (szerinte nem, ő csak azért mondja, hogy értsem, nem mindig ér rá). Na most ehhez hozzátartozik, hogy nekem csak azért nincs több dolgom, mint amennyi (suliba járok, éjfélig tanulok és beadandót írok), mert a jelenlegi helyzetben csak péntek - szombat - vasárnapra hirdetnek munkát, én pedig nem jelentkezem, mert akkor azt a 2 napot is elveszem tőlünk. De lassan arra jutok, hogy sz*rok bele, és a hétvége meg miattam nem lesz jó, akkor én leszek az elfoglalt. Egyébként egyáltalán nem vagyok lusta, rengeteg ambícióm van, csak a koronavirus elvette minden addigi lehetőségemet, míg ő vállalkozó, tehát neki továbbra is van munkája dögivel.
Nem érzem fairnek (sőt egyenesen bunkónak tartom), hogy ezzel reagál. Mit gondoltok erről? Félreismertem, és ez már csak rosszabb lesz? Volt már dolgotok ilyen pasival?
23/N
10 helyre 22 év alatt? Én diplomásként 10 hónapja keresek állást, kb. 2000 helyre jelentkeztem, referenciákkal. Értek ahhoz amit szeretnék csinálni, ami elég egzakt módon megállapítható. Kb. 10 helyre hívtak be. Ingyen próbanapoztattak stb. és még mindig semmi. Szóval becsüld meg a vállalkozó pasidat szerintem.
ui: Én nem nő vagyok nyilván, úgyhogy kapcsolatok híján meg vagyok lőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!