Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kölcsönösen vonzódunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kölcsönösen vonzódunk egymáshoz egy pasival, de neki van egy kapcsolata (ami már nem az igazi), mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

1. Az a jó, ha eltűnök, és hagyom a francba? (nem szívesen tenném, nagyon szeretek vele lenni, és ő is velem)

2. Találkozgassak vele, és ha egyre jobb együtt, lehet így jön rá, hogy inkább én kellek neki?

2007. dec. 16. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen helyzetben vagyok én is. Azt tanácsolom, hogy akármennyire is nehéz, ne találkozgass vele. Márcsak a barátnője szempontjából se lenne tisztességes, hasonló helyzetben gondolom neked is fájna, ha megcsalnának. Ha már tényleg nem az igazi a kapcsolat, akkor úgyis szakítani fognak, és így tiszta lappal kezdhettek. Ha meg nem szakít vele, akkor nem is akar veled lenni, egy kis kaland meg nem éri meg.
2007. dec. 16. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem találkozgass vele. ha a kapcsolat már nem az igazi úgyis szakítani fognak. és inkább érted szakítson mint egy másik csajért! de csak őszintén és ne bántsátok meg nagyon a barátnőjét
2007. dec. 17. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ugyanebben a szituban vagyok, mint te! Szerintem találkozgass vele, így is szemmel tarthatod a kapcsolatukat. De! Én pl.a találkozások gyakoriságát csökkenteném. Kíváncsi lennék arra, meddig bírja nélkülem. Aztán lehet el is tűnnék egy kis időre. Ez nehéz, tudom, nagyon nehéz. Sokáig sem jó ebben benne lenni! Te lehet,hogy reménykedsz és nem jó ez a libikóka állapot!És előbb vagy utóbb a srácnak is döntenie kell! helyedbe ezekt vetném be, aztán majd látod, hogy alakul a helyzet. Egy biztos, jobb ha magadtól jössz rá, hogy kellesz-e neki , aztán helyzetnek megfelelően lépj!

Szóval csak ügyesen!

Sok sikert!

2007. dec. 17. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én az első hozzászólóval értek egyet.neked sem esne jól,hogy halenne egy hullámvölgy a kapcsolatotokban pároddal,amit még helyre is tudnátok netalántán hozni és egy másik nő legyeskedne a psid körül.Én a csaj helyében tuti kikaparnám a szemed már bocsi:) Várd meg szerintem még ők elrendezik,hogy megtudják e oldani vagy nem.
2007. dec. 18. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!