Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kölcsönösen vonzódunk egymáshoz egy pasival, de neki van egy kapcsolata (ami már nem az igazi), mit kellene tennem?
1. Az a jó, ha eltűnök, és hagyom a francba? (nem szívesen tenném, nagyon szeretek vele lenni, és ő is velem)
2. Találkozgassak vele, és ha egyre jobb együtt, lehet így jön rá, hogy inkább én kellek neki?
Szia!
Én ugyanebben a szituban vagyok, mint te! Szerintem találkozgass vele, így is szemmel tarthatod a kapcsolatukat. De! Én pl.a találkozások gyakoriságát csökkenteném. Kíváncsi lennék arra, meddig bírja nélkülem. Aztán lehet el is tűnnék egy kis időre. Ez nehéz, tudom, nagyon nehéz. Sokáig sem jó ebben benne lenni! Te lehet,hogy reménykedsz és nem jó ez a libikóka állapot!És előbb vagy utóbb a srácnak is döntenie kell! helyedbe ezekt vetném be, aztán majd látod, hogy alakul a helyzet. Egy biztos, jobb ha magadtól jössz rá, hogy kellesz-e neki , aztán helyzetnek megfelelően lépj!
Szóval csak ügyesen!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!