Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyanoktól kérdezem, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanoktól kérdezem, akiknek elromlott a házassága, elhidegülés történt, -milyen okok hozták ezt létre? Vissza tudták-e ezt fordítani?

Figyelt kérdés

2020. szept. 22. 00:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egyébként ez, amit a hetes ír, nálunk is így volt/van, bár nő vagyok. De nálunk ez, csak egy a számos más probléma közül. Nem váltunk el, 3 gyerek van, és bonyolult az élet.

Már rég el kellett volna. Az elhidegülés bennem történt, a sok-sok rossz év után, ő azután kapcsolt és szeretné ezt visszacsinálni, de úgy érzem lehetetlen, egyszerűen eltört és nem érzek már semmit, sehogy nem tudom elképzelni magam vele. UGyanakkor lelkifurdalásom is van amiatt hogy így érzek, hiszen van 3 gyerek.. és nincs bántalmazás, szenvedélybetegség, és nem voltak megcsalások sem. "CSak" így érzek.. sok sok ok miatt

2020. szept. 25. 10:46
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Egyoldalú gyerekvállalás. Nem.
2020. szept. 25. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
11. Pontosan így van nálunk is! Minden okés alapból, de a szex hiánya miatt már úgy tekintek a feleségemre, mintha csak a szomszédom lenne. Teljesen letiltott a szexről, számára az az ördögtől való, undorító, neki csak szenvedés, gusztustalan stb. Nekem meg marad a kényszer cölibátusm meg a család menedzselése. Szerető az túl magas liga nekem, nincs se időm, se terem, se lehetőségem nőkkel ismerkedni. Napi 4-5 órát alszom, mert a szexhiányt éjjeli szexfilmek, szex klippek nézegetésével töltöm. éjjel 1-2 küzütt alszom el, 6-kor meg kelek. Elképzelem hogy milyen lenne egy nővel...
2020. szept. 25. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:
89%

Én ezt végigzongoráztam nagyon alaposan.Ha rám hallgatok,akkor azt tudom tanácsolni,hogy sosem hallgassatok.Nem szabad semmit figyelmenkivül hagyni.Mindig el kell mondani azt,ami bánt,vagy ami nem jó,amit másként szeretnétek.Az apró cseprő dolgok halmozódnak,csak szaporodnak.És amikor már beszélgetés sincsen,akkor már tulnőtt rajtatok a dolog.Visszacsinálnád,de már nincs veled az erő.Annyi sérelem gyűlt már össze,hogy képtelenség feldolgozni.Már belefásultál,és kedved sincs hozzá.Ilyenkor megpróbálsz még kapaszkodni bizonyos dolgokba,amik összekötnek,gyerek,egzisztencia.Nyugtatod magad,hogy jó a kényelem,biztonság stb,lefoglalod magad mással,hobby,soort ,hogy eltereld a figyelmed,és homokba dugd a fejed,de sajnos ez már csak egy tudatalatti kísérlet valaminek a helyrehozáshoz,ami már nem hozható helyre.És ez nagyon sokáig eltarthat.Akár évekig is lehet húzni.Vagy életfogytig.Félsz,hogy egyedül maradsz,félsz elveszíteni valakit.De közben már egyedül vagy,és nem a tiéd már régóta semmi.

Tedd fel magadnak a kérdést,hogy ezzel akarod e leélni az életed.Képzeld el,hogy holnap,egy hónap múlva,1év múlva,5év múlva is ugyanez lesz.Nehéz lépni,de muszáj.Mert ninden nap vesztesség már.

50F

Ezt megéltem,azért írom.Megtaláltam azt,amit kerestem,de lehetett volna előbb,sokkal előbb!!

Ma már egy dologot bánok.Az elvesztegetett időt.Azokat az évekek eltölthettem volna olyasvalakivel,akivel jó a kapcsolatom.

2020. szept. 27. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!