Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te barátnőd is állandóan meg akart változtatni? Miért ilyen minden nő?
Férfiként mondom: ép, egészséges párkapcsolatban nincsen helye annak, hogy megváltoztatjuk a másikat, csak mert "változott az ízlésünk". Sem egyik, sem másik oldalról. Addig, amíg tartott a naaaagy rózsaszín köd addig nem volt a másik stílusával probléma?! Itt a GYK-n is olyanokat olvastam, hogy a maradék hajam égnek állt... Ami pedig betetézi ezt az örök érvényű sz*rakodást, hogy utána tetszőleges kérdező megnyilvánul ilyet, hogy: "mert minden nő/minden férfi egyforma". Egyforma a fenéket! Felnőtt emberek vagyunk, 1.) mindent meg lehet beszélni, 2.) a párunknak lehet bátran nemet mondani, (egyszerű példa lesz) akár a pasi hisztizik az alapból rövid hajú barátnőjének, hogy növesszen hajat, akár a nő a hosszú hajú pasinak hogy vágassa le. Ismételten: Anno nem zavarta őket a másik kinézete?!
Persze. Kisebb dolgokban lehet és kell kompromisszumokat kötni. Drasztikus változtatások előtt KELL szólni a másiknak. És ildomos a figyelembe venni a tiszteletteljes kérését, ha van. De megváltoztatni valakit? A válaszom: határozott nem!
#9 "áldozat" :DD
Ez nem valami hate crime..
Írd csak a példákat.
Mi ez a badarság, hogy aki szerelmes vagy, aki szereti a másikat annak nem kell változtatnia? Aki szerelmes az Isten, vagy mi? Emberek vagyunk, negatív és pozitív tulajdonságokkal megáldva egyaránt, ergó mindenkinek van min változtatnia!
Kérdező! Szerintem korrekt a lánytól, hogy elmondta min kellene változtass magadon, dolgozz rajta. Te is nyugodtan elmondhatod neki, hogy szerinted min változtasson ő, ahogy olvastam kommunikációra hajlamos a lány/nő.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!