Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményed az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed az ilyen típusú nőkről?

Figyelt kérdés

Unatkozok , rám figyelj , velem foglalkozz, mond, hogy szép vagyok, már két napja nem dícsértél meg, legyél már oda értem.

Szórakoztass, halgass már meg, a véleményed az kit érdekel, csak hallgass meg.

Azt mond amit hallani szeretnèk.

Az ilyen tulajdonságokkal rendelkező nőkről mi a véleményetek?

2020. szept. 21. 11:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hisztis.
2020. szept. 21. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Te nem foglalkozol vele eléggé.
2020. szept. 21. 20:07
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Nálam is előfordul hogy néha mikor elhanyagolva érzem magamat, nyavalygok egy kicsit, hogy naaa szeretgess már meeeeg, vagy mondj valami szépet!

Nyilván nem jellemző, de előfordul, hogy kérnem kell, mert mondjuk annyi gondunk bajunk van, hogy egyszerűen elmarad.

Én ilyenkor is ki tudom nyilvánítani a szeretetemet, de párom például zárkózott lesz, amit ilyenkor (bár tudom nem nekem szól), magamra veszek.

2020. szept. 22. 13:09
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Itt a férfi a hibás, együtt van egy olyan csajjal, aki nem érdekli eléggé. Egy nőnek figyelem kell, biztonság, törődés. Aki ezt nem tudja megadni, annak ne legyen barátnője.
2020. szept. 28. 19:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Nézetem szerint nem mindegy, hogy ezt milyen gyakran sürgeti a nő. Ettől függetlenül - követelőzőnek tartom.

Az is lehet, hogy a férfi nem nyilvánítja ki feléje naponta a szeretetét, munkahelyi, baráti stb. problémái vannak, elég neki a maga baja, nem még az ilyen sürgetések, követelőzések is.

Fontos, hogy beszéljék meg. Ha hónapok, évek óta ez a helyzet, akkor miért nem szakítottak már az elején, amikor kisült, hogy a férfi ilyen, a nő ugyancsak ilyen?

2020. szept. 29. 09:34
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha a jó csaj teste, pár hónapig símán lehet dugni. Aztán le kell pattintani. Majd valamelyik lúzer felszedi, akinek nem jut más.
2020. szept. 29. 10:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Vannak az ilyenektől sokkal rosszabbak is, rokonságban is van ilyen, annyi különbséggel hogy nagyon is érdekli a párja véleménye, mindenről is..

Annyi biztos nem a világ vége, önértékelési gondja van neki is. (Szerintem) de legalább próbál ellene tenni..

2020. szept. 29. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!