Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha barátnőt hazudok magamnak?
gáz, de nem te lennél az első
tudod mennyien élnek "távkapcsolatban".
tőlük tanulj
Ha ott lakik a városodban, akkor már az sem okozhat nagy gondot, hogy ne kelljen hazudnod róla.
Csak egy kis önbizalom kell hozzá, a mai csajokat nem olyan nagyon nehéz elcsábitani.
Odamész, és közlöd vele, hogy mostantól ő a te barátnőd, és kész. Minek hazudni?
Nos, Kedves kérdező!
Én abszolút megértem a helyzetedet, mivel én is hasonló cipőben járok (én is barátnőt hazudok magamnak), de én már évek óta. És hidd el, nekem, nem olyan könnyű ez, mint ahogyan te gondolod! A legfonosabb dolgokat elmondom!
Először is: ne úgy akarj hazudni majd, hogy egyik napról a másikra van egy csajod, akivel már jársz! Most neked pont szerencséd van, mivel nyáriszünet, így év elején majd kezdheted azzal, hogy jársz a csajjal, de találj ki egy részletgazdag tervet arra, hogy hogyan jöttél vele össze! Én év közben kezdtem el a "kapcsolatot", szóval nekem nehezebb volt. Legalább egy hónapig csak azt szajkóztam, hogy eljárok kocsival minden délután a lányért a sulijába...:D Aztán a másik legfontosabb dolog: a bizonyíték! Legyen róla temérdek sok mennyiségű kép, amiket tudsz majd pakolni a telóra, persze azt sem úgy csak a "Kicsim" mappába. Ha SonyEriccsonod van, akkor van a legkönnyebb dologd, egyszerűen bemásolod a képeket a Kameraképekbe, így a hitetlenkedőknek is tudsz majd visszavágni, hogy ha szerinted kamu, akkor hogy kerülnek a képek a kameraképekbe? :D Ha van esetleg egy nagyon bizalmas barátod, akkor neki elmondhatod ezt az egészet és ha valaki nem hinne neked, akkor ő majd kimenthet. (megjegyzem, én nem mondtam el ezt senkinek, mivel sose lehet tudni, hogy később ki fordul ellened, és akkor minden szívbaj nélkül viszavág a legnagyobb titkoddal :D)
Harmadik dolog: mindig legyen történeted! Írtad, hogy nincsenek haverjaid. Hát nagyon szerencsés vagy, mert így könnyebb lesz. Mondhatod azt majd, hogy hétvégén a bnőddel a Taoban vay Rioban vagy akármelyik menő szórakozóhelyen voltál, ha nem Pesti vagy akkor nem is tudsz lebukni, mert mirt ne lehettél volna ott :D Ha nagyon nem hisznek neked és szorul a hurok, akkor mond nekik, hogy Oké! hazudok? Jó! Akkor vedd fel msnre! ( a "barátnődet"). Hidd el, fel fogja venni! (tapasztalat :Đ)
Persze mindezek előtt kreálj egy kamu msnt a "bnődnek", vmi csilli-villi nevet írj ki, meg valami nyávogós személyes üzit, betűtípus legyen Comic Sans MS, rózsaszín vagy lila, képet el ne felejtsd :D
Ennyi lett volna a részemről! Most már minden rajtad múlik és a fantáziádon!
Annyi a lényeg, hogy vigyázz, kinek mit mondasz, mert kínos helyzetbe kerülhetsz, amiből nehéz kimászni!
Mégegyszer akkor a lényeg: magabiztosság, ha 100-an mndják azt, hogy kamuzol, akkor is mond azt, hogy nem kamuzol, ne hagyd magad megtörni, mert az biztos bukás!
Legyen nagyon nagyon nagyon sok képed a lányról és rengeteg történeted, hogy miket csináltok együtt, persze okosan kigondolva! Sok sikert!
Valamint nem árt kamu iwiw/facebook profilt csinálni neki, bár az húzósabb, hisz ilyenkor szokott közös kép is készülni, de a mai világban a fiatalok között az a nézet, hogyha nem vagy fent az egyik ilyen portálon, akkor nem is létezel.
A legegyszerűbb az, ha mindkettőtöknek csak 1-1 profil kép van fent csak magatokról.
Amúgy meg nem gáz, nekem így lett csajom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!