Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen szakittam a barátommal? Szivem hozzá huz, de az eszem csak hagyná.
tegnap szakitottam a barátommal. 2év 8 hó. szeretem öt. de sokat is sirtam miatta,utobbi1-2honapban sok volt a vita veszekedés megbántás.
tegnap eljött hozzám együtt megszerveztünk 1 kirándulást a hétvégére tök jo kedv minden. pár hete vettem bulizni 2 felsöt, nekem nagyon tetszik. nem méregdrága plázaifelsöröl van szo. megkért mutassam meg neki. azt mondta ugy nézek ki benne mint 1 ribanc és h megmondta h nem vehetek ilyet(nem is az ö pénzéböl van)és közölte h nem megyünk hétvégén sehova. dühümben adtam neki 1 pofont és hazaküldtem. este mondta h vége.mondom jo sokat sirtam. ma reggel közölte h nincs vége, én meg mondtam h de ez nem mehet igy tovább állando vita, megzsarol azzal amit mindig a legjobban várok, nagyon féltékeny, hamáár beszélek 1 srác ismerösömmel kiakad.mindenévben csinált hülyeségeket de mindig megbocsátottam neki.
de most nem tudom.
jiv h menjünk hnap megigéri h jo lesz. de már nem hiszek neki.(másféléven hazudott magárol)nagyon akarok menni de egyszerüen nem birok ránézni
ma visszahozta a tölem kapott ajándékokat. nagyon rosszul esett. azt mondta utoloag h mérgébn hozta vissza nekem ez pont volt az "i-n".
este is hivni fog. nem akarja feldolgzni h vége. azt mpndja beleörül ebbe, én az övé vgayok.és h ennek nem lehet csak ugy vége.
szeretem öt de nem tudok már hinni neki tudom h eltelne 2hét ugyanugy jönnének a viták.
mit tegyek?
Jól tetted.Te is tudod legbelül.
Még kötödsz hozzá..de szerintem ennyi.
Okos lánynak tűnsz...Legyen eszed.Tudod Te is,hogy nem változna meg...és minden ugyanolyan lenne!Csak idő kérdése.
És akkor mi lesz?! Felteszel megint egy kérdést ezen az oldaon...
Az idő meg egyre csak telik..
Fiatal vagy,sokkal jobat érdemelsz Nála.
Most teper..mert tudja,hogy nem sok ember van aki elviselné az ügyes-bajos dolgait.
Azt mondja,Neked,hogy szeret,Te vagy az élete értelme,és nem akar elveszíteni Soha,mert nem tudja elképzelni az életét Nélküled...(feltételezem mondta...)
Vegyél egy nagy levegőt,és szakíts Vele!
(Nekem a barátom soha nem mondana olyat,hogy "ribancos" felsőt vettem.Egyszerűen nem szól bele.Egyszer mondta,hogy egy kicsit "rosszlányos":D...De szeret:)
már 2napja az esetnek.szakittotunk.
legalább is most kell nekem 1 nagy szünet h tisztán lássak. ha honapok mulva is igy érzek, akkor talán ujrakezdeném vele feltéve ha télleg változik. sztem ez neki is 1 jo lecke, h elgondolkodjon mit müvelt.
köszönöm a válaszokat.
annyira nehéz.
mondtam neki ha bármire szüksége van nyugodtan hivhat, mivel albérletbnen lakik a városban mert nem idevalósi.és rajtam és pár barátján kivül nincs itt neki senkije.
megköszönte és elváltunk.
annyit mértem töle h hivjon fel ha haza ért megtette ennyi volt.
nem csináltam rosszul ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!