Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként van esélyem úgy párkapcsolatra, hogy nem comingoutolok (iskolában, munkahelyen tágabb ismeretségi körben)?
Párkapcsolat (ahogy azt én értem) szerintem nem megy titokban. Az feltűnik a környezetnek, ha két férfi együtt él.
Azért az érdekelne, hogy miért gondolja sok meleg normálisnak, ha önként "lágerbe vonul".
Hosszabb távon ez nem működik.
Meleg vagyok és én nem hiszek a rejtőzködésben.
Persze munkahelyen és iskolában nem feltétlenül kell hangoztatni, hogy mi van, de sokszor ha hangoztatod, ha nem a környezeted rájön, hogy mi a helyzet.
Én egy valamit megtanultam, ha nem teszik szóvá, hogy van-e barátnőd a beszélgetéseknél, nem is ugratnak ezzel, akkor nagy valószínűséggel már rájöttek mi a szitu.
Ugyanakkor vannak munkahelyek, ahol abszolút nem csínálnak ügyet abból, hogy kihez vonzódsz.
Én nem tudnék elképzelni egy olyan kapcsolatot, hogy állandóan titkolózzak, mivel ebben nem hiszek.
A baráti körömet aszerint is megválogatom, hogy elfogadnak-e. Nem hangoztatom úton-útfélen hogy mi vagyok, de a barátaim engem így fogadjanak el, máskülönben nem lennének a barátaim.
működik, egy ideig...aztán már te is úgy fogod érezni, hogy ez így nem állapot, és felvállalod valamilyen szinten
19/leszbikus
Ha ennyire nem bírod felvállalni,akkor nem kell heterókkal barátkozni,a családdal meg megszakítod a kapcsolatot.Ennyi.
Első lépés.Töröld a facebook profilod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!