Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hozzámegyek a barátomhoz, az vár rám, hogy öregen nem fog kívánni és hajkurászni fogja a fiatal husikat?
Ez emberfüggő. A normálisabbaknál a szex csak a 3.helyen van.
1. Feleség
2. Család (gyerekek)
3. SZEX
18/f
én nem szeretem a szexet annyira, hogy megcsaljak valakit.
tehát ha izgulok, ha nem én nem keresek mást.
de a férfiakról csak azt hallom, hogy családosak, idősek fiatal csajok után rohangálnak.
én nem akarok így járni.
mennyi az esélyem egy hű férfire?
Én ezért nem fogok férjhez menni, se gyerek:-)
Nem akarok én is így járni...Persze vannak kivételek biztosan.De úgy őszintén ebben az elkorcsosodott világban már ez megy. A legtöbb férfi fiatalabb lányokra bukik. A "hűen szeretett" nőjét meg lesz@rja. Mióta is van ilyen?Gondolkozzatok el.
Nagy példa erre az Amerikai Szépség c.film.
Ez úgy megy, hogy előszőr kiván, de nem szeret.
50 év múlva jó esetben szeret, de már nem kiván.
A közte levő idő azzal telik el, hogy szép lassan az előbbi átmegy az utóbbiba.
Aki 20 évig együtt van veled, az a legtöbb esetben már nem fog megcsalni, akkor sem ha már nem akar együtt lenni veled. Mással sem akar majd.
40 felett már nem ezen jár az esze az embereknek állandóan
remélem a páromra nem 40 évesen jön rá a kapuzárási pánik
most ő 32.
családalapítás előtt állunk, de most csajozós korszakában van. mindenre izgul. én meg nyelek.
remélem kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!