Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretkezés közben a barátom nem akar csókolózni, akkor már lehet hogy nem szeret? Én 28 vagyok, ő 32. 6 éve vagyunk együtt.
#9-es vagyok. Nagyon érdekes, hogy amióta rávilágítottam a párkapcsolatukban lévő kommunikációs problémára, azóta semmi válasz.
Sajnálom kérdező, ha magadra ismertél, vagy betalált, de egy jól működő kapcsolat fontos alappillére a kommunikáció. Tőle kell ezt megkérdeni, nem tőlünk, random anonim emberektől, akiknek zérus belelátása van a ti kapcsolatotokba, és annak működésébe, múltjába.
Figyi már, 22:02-kor írtál te is, meg én is. Most tényleg elakarod velem hitetni, hogy azonnal kiléptél az oldalról miután elküldted az utolsó válaszod? :) Ennél azért öregebb vagyok, hogy ezt bevegyem.
Jut eszembe, megkérdezted már a barátodat, hogy miért nem csókolózik szex közben?
Fú én 10 évig voltam az exemmel, akivel nem szerettem csókolózni...
Most juttattad eszembe. Nem tudott úgy megcsókolni, hogy bármikor finom legyen. Pedig próbáltam mutatni, volt, hogy leültem és megmutattam neki, hogy milyen az érzéki csók. Nem szippantjuk be a másikat, nem kapjuk be nyálasan a száját és nem nyaljuk szét az arcát...
Aztán 10 év után találkoztam valakivel akivel az első csókolózást kb egy órán keresztül nem tudtuk abbahagyni, olyan finom volt. 5 éve vagyunk együtt és még mindig ugyanolyan.
Ezt most csak így itt hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!