Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a párterápiának?
Ha van felesleges kidobni való pénzetek, hajrá! Vannak esetek amikor talán segít, de a tiétek nem az. Itt nincs miről beszélgetni, a párodnál elmúlt az egész. Mi átestünk ugyanezen, a párom akarta még, én már csak vegetáltam a kapcsolatban. Elmentünk párkapcsolati terápiára, de már akkor is viccnek éreztem az egészet ami ott történik. Ha egy ismerősünkkel leültünk volna, lehet hogy hatásosabb lett volna. -200EFt lett a mérleg, és utólag belegondolva az ég világon semmi sem történt, nulla hasznos tanács. Majd ezek után szakítottunk. Akkor van értelme a párterápiának, amikor a meglévő érzelmek mellett történik valami, de a két fél nem talál vissza a másikhoz.
Elmúlt, kihűlt érzelmeknél teljesen felesleges erőltetni!
Amúgy van ötleted arra, hogy ha így viszonyul, akkor egyáltalán miért ragaszkodik a kapcsolathoz, mi okból sír? Lehetséges lehet az, hogy valamilyen érdek köti hozzád? Vagy fél az egyedülléttől? Amikor azt állítja, hogy igenis nagyon szeret, akkor őszintének érzed a szavait?
Szerintem elég ellentmondásos a viselkedése.
Koszi mindenkinek. :(
Amikor felhozom ezeket, pár napig újra ölelget, mondja, hogy szeret. De aztán minden ugyanúgy megy tovább... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!