Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végeszakadt a kapcsolatom tegnap, úgy hogy telefonon közölte a srác. Ma reggel egy hozzám közel álló személy tanácsára vissza is vittem a holmijait, nem tudom jó döntés volt-e?
Figyelt kérdés
Tudjátok úgy érzem , ha ő így csúful eldobott magától akkor nincs keresnivalója a holminak nálam. Elég nagy meglepetést okoztam neki , mert elkerekedett a szeme, hogy ilyen hamar léptem. Szerintem nem gondolta volna. Hozzáteszem ezt egyszer már eljátszotta velem csak akkor több, mint 3 hétig vártam rá, mert csak szünetet kért. Mostmár nem akartam. NAgyon fájt meghoznom ezt a lépést a hányinger kerülgetett az idegesség miatt, de talán jól döntöttem...2010. aug. 6. 12:13
11/15 anonim válasza:
Teljessen jól döntöttél, az aki nembír eléd állva szakítani az inkább azt érdemelné hogy a háza előtt felgyújtsd a holmiját... Úgy tippelem hogy visza akarja sírni majd magát a srác, és ha adhatok egy tanácsot akkor ha ez bekövetkezik akkor röhögj a képébe és mond meg neki hogy ez a vonat már elment...
12/15 anonim válasza:
Gratulálok. Ha már le kell zárni, minél gyorsabban teszed, annál könnyebb. Ráadásul így az önbecsülésed is megmaradt.
13/15 A kérdező kommentje:
12:27 köszönöm talán igazad lehet nem érdemel meg csak ilyenkor még nehéz ezt így látni , de majd idővel biztosan jobb lesz.
2010. aug. 6. 13:15
14/15 A kérdező kommentje:
AZ előző időkérés gyakorlatilag msnen kezdődött szóval megvolt az is :(
2010. aug. 6. 13:16
15/15 A kérdező kommentje:
12:53 Nincs kizárva, hogy visszajönne majd egy idő után ettől félek én is, remélem lesz annyi lélek erőm, hogy elküldjem majd. Köszönöm
2010. aug. 6. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!