Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Direkt probara tesz es felteke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt probara tesz es feltekennye akart tenni most meg az a baja hogy nem orulok meg erte, ez lenne a szerelem?

Figyelt kérdés

A baratommal masfel eve vagyok kb egyutt. Sosem voltam szerelmes bele, de az elozo 3 kapcsolatomban sem volt szerelmes. Oszinten szeretem a baratomat,tisztelem,kotodom is valamelyest hozza es ez a kezdektol igy van. Nem megszokasbol vagyok vele. Hanem mert valoban szeretem ot stb

De neki ez keves. Nagyon sokszor kerdezte hogy mikor valtoznak az erzeseim? Mit csinaljon hogy en is szerelmes legyek bele? De mondtam hogy ez nem olyan amit ha eroltet akkor erezni fogok es beszeltunk arrol szamtalanszor is hogy mindig kimutatom a szeretetemet es torodom vele. Akkor azt mondta mindig hogy jo persze igazam van es nem elegedetlen csak megis kivancsi. Es sokszor visszacsatolast ker mert, olyan mintha mindennek ellenere egyaltalan nem hinne nekem. Hiaba mondok vagy teszek barmit.

Aztan legutobb emiatt osszevesztunk es akkor azt mondta az a baja, hogy nem orulok megerte ahogy o ertem. Mondom mivan? Elkezdi, hogy nem latja a szememben a tuzt, nem "rajongok" erte es ot ez zavarja. Az utobbi idoben elvileg meg feltekennye is probalt tenni, de nem jart sikerrel mert en eszre se vettem es persze ebbol is en jottem ki rosszul mondvan, hogy ennyire szeretem ot..le...rom hogy kivel mitcsinalna a hatam mogott ugysem erdekelne. Holott ez nem igaz,de minden hulyesegert nem vagyok feltekeny es eleg magas az inger kuszobom, "engedekeny" vagyok. Nem akarom porazon tartani es pl nem zavar ha vannak lany baratai stb mindenkinek vannak az ellenkezo nembol is ismerosei es nem gond ha valakivel jo viszonyban van. En bizom benne. Es ugy latszik inkabb egy hazisarkanyt akarna. Egyebkent ugy aradozott errol mintha arra ment volna ki a jatek hogy szenvedjek!! Orlodjek!! Fajjon nekem!! Aggodjak!!

Nekem elegem van mar ebbol. A masik 3 kapcsolatomban minden pasi eljatszotta velem ugyan ezt!!!! Nem egybol. Honapok mulva boven.

Zavar, hogy nem eleg a szeretetem amit tudok nyujtani. Ugy erzem nem teherek rola hogy nem voltam meg 1x sem szerelmes. Mindent megtettem az eddigi exeimert es a baratomert is most.

Megis mi lehet akkor a gaz? Ennyire fontos, hogy valakibe belelegyek zugva. Az egesz az egorol szol. Legalabbis kezdem azt erezni a parommal kapcsolatosan.

Gondolkozok a szakitason is. Teljesen kicsinal ezzel, idegileg es lelkileg is megvisel hogy ezert vagyok szapulva, szamonkerve es probarateve.

Ti voltatok ilyen szituban? Velem van a gond?

N/23 F/33

2020. szept. 7. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled semmi gond. Nem vagy szerelmes, ezt nem lehet erőltetni. Ez már nem fog változni, hidd el. Keress olyat, akiért megőrülnél.

Ennek a kapcsolatnak meg vess véget, mert nincs semmi értelme.

2020. szept. 7. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem vagy szerelmes, minek vagy még vele? Ez így eléggé egyoldalúnak tűnik. Kapcsolatfüggő vagy?
2020. szept. 7. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Akár egy telenovella. Na asszem én megyek is lefeküdni..
2020. szept. 7. 22:26
 4/11 Ramos ökle ***** válasza:
60%

Veled van a gond. Hogy mi, azt szakember tudja megmondani.

Hagyd ott szegényt, hátha valaki tényleg szeretni fogja.

Ja, és ha nem vagy szerelmes, akkor ne csessz ki másokkal, akik esetleg szerelmesek.

Esetleg ha olyannal jönnél össze, akibe legalább egy ideig szerelmes vagy, akkor végre felnőtt, felelősségteljes ember is lehetnél. Ne sanyargass másokat önzésből. :)

2020. szept. 7. 22:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Az elejen sem voltam szerelmes, de nagyon jol ereztem magam vele es elveztem a tarsasagat, helyesnek is tartottam(tartom) sot felnezek ra, egy csomo pozitivum van amit tudnek mondani rola! Ezert jottem akkor vele ossze. Ahogy a korabbi barataimmal is. Ettol szerintem nem egyoldalu, mert nekem is vannak erzeseim es ezt mindig kimutattam. Nem vagyok kapcsolat fuggo. Mindig spontan tortent az ismerkedes,nem kerestem baratot, vagy randizgattam csak ugy, sot meg neten sem ismerkedtem soha.
2020. szept. 7. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
Pedig van veled nem kis gond. Mi a ráknak vagy együtt olyannal, akibe nem vagy szerelmes. Ha ez neked elég, miért vagy olyan idióta, hogy ezt beböfögöd a másiknak, aztán persze, hogy kapálózik, hiszen általában a nincs szerelem=nincs kapcsolat/vége van.
2020. szept. 7. 22:32
 7/11 A kérdező kommentje:

Tudta, hogy nem vagyok szerelmes. O kerdezte folyton. Tenyleg mindent megtettem erte. Az elso az eletemben. Mindenki hatterbe szorul(t) ot tartom a legfontosabbnak jelenleg, de ez az orult szerelem erzes rajongas nem jon el, nem ereztem soha.

Voltam szakembernel. Elsosorban nem emiatt, de ez is szobakerult es ott azt mondtak nekem, hogy narcisztikus, enkozpontu ferfival vagyok egyutt. Soha nem mondtam a baratomnak. Nem akartam megserteni ezzel.

2020. szept. 7. 22:34
 8/11 Ramos ökle ***** válasza:
38%
Másik szakihoz menj, aki ért is a szakmájához. ;)
2020. szept. 7. 22:40
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ez a "narcizmusozás" most nagyon menő, de nem olyan gyakori, mint amennyire most felkapták.
2020. szept. 7. 23:05
 10/11 anonim ***** válasza:
86%

Ilyen a hugom, pont mint a kérdező. Nem mindenki magas hőfokon él. Nőkben is vannak ilyenek, akik nem tudják kimutatni az érzelmeiket. Viszont a másik felet ez megviseli és szenved. Nagyon szeretem a hugomat, de ha férfi lennék, nem szeretnék vele élni, mert én pont az ellenkezője vagyok, érzelmes.

Ha olyan párt találsz, mint te, akkor unatkozni fogtok és az lesz a baj. Egyik oldalon sem könnyű állni.

2020. szept. 8. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!