Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan vagyok kiakadva? A "legjobb barátom" megdugta 1 hónapja az exemet akivel januárba szakítottunk 2,5 év után.

Figyelt kérdés
Ezután undorító, ocsmány módon megkérte a többieket hogy ne mondják el nekem, ahelyet, hogy letisztázta volna. Hát kiderült. Szerintetek jogosan vagyok dühös mindkettőjükre?
2010. aug. 6. 08:47
1 2
 11/13 frencsy válasza:
46%
Szerintem Ő a ludas, hogy elváltatok!!!
2010. aug. 6. 10:09
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező!

szerintem az exeddel nem kell foglalkozni, de a barátod nem nevezhető barátnak. mert ha szereémes lenne, akkor nem csak megdugná. akkor még csak érthető is lenne. de ez csak egy kaland volt. de akkor meg tartsa tiszteletben, hogy barátok vagytok./voltatok.

és ez egy örök szabály: a barátunk exével még részegen sem fekszünk le...

2010. aug. 6. 10:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek előttem szólóval: Mondjuk ha összejönnek, járnak, mert szerelmesek lettek egymásba, az megérthető.

De én is azt gondolom, hogy az illető nem a legjobb barátod: 1 megfekteti azt a lányt, aki a párod volt

2 mindenkinek elmondja (eldicsekszik vele azért!), csak neked nem.

Egyik sem a legjobb barátok ismérve.

Gondolom egy suliba jártok, egy szűkebb baráti kör, stb.

2012. márc. 11. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!