Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél évesek leszünk barátommal, de nem tudom mit vehetnék/csinálhatnék neki! Ötletek?! =)
Az a baj, hogy anyagilag nagyon megvagyok zuhanva. Rajzolok, van kézügyességem is, max 1500 ft-ot tudnék költeni..... sajnos...
Ő az első barátom és nagyon szeretem!! Szeretném valami széppel meglepni, h este mit kap az már megvan... =P
Ha van ötlet írjátok meg!!! Legyen bármi, csak ne oltás!! =)) Kíváncsian várom az ötleteket!!
L/17
Szija!
Ha tényleg nagyon ügyesen rajzolsz, csinálhatnál neki egy képet amin ketten vagytok. Szerintem örülne neki :D
14/L
Az lemaradt, hogy Ő is rajzol ^^; már csinált ilyen rajzot nekem, meg együtt rajzolgatunk... de kössz a tippet ezt lehet valahogy bele veszem :D
Ötleteket mééééééééééég :D Á jó a kedvem!! Nektek is?? :D
hehe, ez is jó, az égetős rész nagyon tetszik!!! :D Am az jó, ha este mikor kijön a fürdőből egy ilyen csipkés fehérneműben várom őt? Életemben nem volt még rajtam amúgy az a cucc, remélem neki tetszene ^^;
Van egyéb ötlet is rajzon kívül? =Đ
fél évesek lesztek?
nemkorai még?:D
Már voltunk együtt, és még nem volt belőle "vad dugás". Mi szeretkezünk, ő vette el a szüzességem, és velem is vesztette el. Mondjuk az első érdekes volt, de ez más téma.
Ott csak szerelmeskedés lenne max =)
Valami más ötlet? D: nyugi, én is agyalok. Előző hónapra nyakláncot meg egy medált kapott. Olyan szívet amit félbe kell törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!