Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves srác hogy hívjon el egy 14-16 éves lányt randira, beszélgetni?
Bevált ötleteket kérnék.
De jöhet minden.
Egyszerűen odamész hozzá és elhívod!!!!!!!!!!
Valahogy így: Figyi, egyszer elmehetnénk valahova kettesben.............
Én mondjuk nem mennék egyből oda másnap, ha azt mondja előszörre, hogy nem, mert az túl nyomulós.
Még picit várj vele, ha azt mondja nem.
De én mondjuk nem biztos, hogy ennek örülnék.
Csak menj oda hozzá, és hívd el valahova köszönés után, az hogy tetszel, nem fontos hogy elhangozzon. Ez kicsit ijesztő is lehet azért.
Szóval csak nyugodtan menj oda hozzá, és hívd el, ha pedig egyértelműen mondja, hogy nem, akkor ne folytasd a beszélgetést, attól még jobban "bepipulhat". Én sem örülnék, ha valaki, akinek egyértelműen kerek perec kijelentem, hogy nem, akkor még ostromolna.
Bár ez egyéntől is függ, de azt úgyis észre veszed, hogy csak dacból nem enged, vagy mert tényleg nem akar elmenni veled sehova sem.
Ezt ógyis abban a szituban érzed meg igazán, hogy mit is kell tenned.
Ha pedig elhívpd valahova, akkor először csak cukrászdát vegyél tervbe, vagy valami nyilvánosabb helyet, mozi, ilyesmi majd jöhet kicist később.
És beszélgess sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!