Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 16 éves srác hogy hívjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 éves srác hogy hívjon el egy 14-16 éves lányt randira, beszélgetni?

Figyelt kérdés

Bevált ötleteket kérnék.

De jöhet minden.

2008. nov. 27. 13:20
 1/7 anonim válasza:
74%
hat hivd ell:)baszus 16 eves vagy nem 8
2008. nov. 27. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyszerűen odamész hozzá és elhívod!!!!!!!!!!

Valahogy így: Figyi, egyszer elmehetnénk valahova kettesben.............

2008. nov. 27. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
annyi az egész h odamész a lányhoz aki tetszik és azt mondod neki h szia nagyon tetszel nincs kedved eljönni velem egyszer sütizni v valahová. És ő erre valószínűleg azt fogja mondani hogy nem akkor azt mondod oké ahogy gondolod pedig jó lett volna. Megkérdezheted Azt is hogy van barátod azért nem jössz. ő erre válaszol ha azt mondja nincs kérdezd meg tőle hogy mi a kedvenc sütije és kérdezősködj és utána mondod neki hogy bocsi de most már mennem kell de jó volt veled beszélni és hogy a sütizésről gondolkodjál még mert még áll a meghívás. Ennyi szerintem ha bejössz neki erre azt mondja oké elgondolkodom. Majd másnap oda mész és rákérdezel hogy na gondolkodtál és kész is menni fog veled. Én lány vagyok szóval tudom:)
2008. nov. 27. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem mennék egyből oda másnap, ha azt mondja előszörre, hogy nem, mert az túl nyomulós.

Még picit várj vele, ha azt mondja nem.

De én mondjuk nem biztos, hogy ennek örülnék.

Csak menj oda hozzá, és hívd el valahova köszönés után, az hogy tetszel, nem fontos hogy elhangozzon. Ez kicsit ijesztő is lehet azért.

Szóval csak nyugodtan menj oda hozzá, és hívd el, ha pedig egyértelműen mondja, hogy nem, akkor ne folytasd a beszélgetést, attól még jobban "bepipulhat". Én sem örülnék, ha valaki, akinek egyértelműen kerek perec kijelentem, hogy nem, akkor még ostromolna.

Bár ez egyéntől is függ, de azt úgyis észre veszed, hogy csak dacból nem enged, vagy mert tényleg nem akar elmenni veled sehova sem.

Ezt ógyis abban a szituban érzed meg igazán, hogy mit is kell tenned.

Ha pedig elhívpd valahova, akkor először csak cukrászdát vegyél tervbe, vagy valami nyilvánosabb helyet, mozi, ilyesmi majd jöhet kicist később.

És beszélgess sokat.

2008. nov. 27. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Abból amit ítrál én nem jöttem rá h 1 idegen lányt akarsz elhívni vagy már ismered? Ha ismered sztem is simán ívd el, ha nem akkor ne menj csak úgy oda hozzá sztem, mert nyomulósnak fog tartani. Ha van közös ismerősötök kérd meg h mutasson be neki utána elhívhatod randira. Persze első randinak nem kell komlynak lennie, csak hívd el sétálni vagy sütizni vhova.
2008. nov. 27. 14:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Háát az az igazság hogy "áldozat" lenne egy pár darab csak az a baj hogy nem merek oda menni :S
2008. nov. 28. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
de ha nem mész oda,esélyed sem lesz.gondolj arra a legroszabvb ami történhet ,hogy a csaj nemet mond,vagy bocs van programom aznapra stb stb,akkor sem dől össze a világ:)
2008. dec. 4. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!