Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Higy esne nektek lányok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higy esne nektek lányok ha közölné párotok?

Figyelt kérdés

Régebbi gondolata változott és már nem akar gyereket. Mert a 2éves együttélés sok olyat hozott ki belőled amit tovább nem biztos hogy tud tolerálni.

(otthoni és munkahelyi dolgok össze egyeztetése)

Most azt mondja hogy azért nincs ideje a rendre mert sokat dolgozik de ha gyerek lesz akkor oda fog tudni figyelni mivel akkor már a munkája nem lesz. Én nem akarom azt hallgatni hogy gyerek miatt nem volt időm ezt meg azt megcsinálni, mivel sztem a gyerek még egy " nehezítő tényező" és most enélkül is szinte én foglalkozok az itthoni dolgokkal.

Emellett Sokszor úgy érzem mintha egy kislányt tanítgatnék.

De hogy lehetne ezt tapintatosan elmondani?

33f

2020. szept. 1. 08:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Emellett Sokszor úgy érzem mintha egy kislányt tanítgatnék."

Hát te csak ne èrezd így, jó? Mert aki itt kisfiúkènt viselkedik, az te vagy. Naponta rinyalsz itt arról, hogy nem èrzed a helyedben magad, mert anyucièk azt mondták, hogy a családi vállalkozásban kell melóznod, de te nem szereted, mert nem èrdekel az a terület, de nem tudod anyukáèknak megmondani, hogy inkább keresnèl állást, mert ők azt mondták hogy...

Nèzz már tükörbe ember! Ne a barátnődet btasd már itt folyton, hanem csinálj az èleteddel valami èrtelmeset már! Nem itt tartanák már, ha inkább arra fordítanák energiát az ide való kèrdèskiírások helyett!!!

2020. szept. 1. 20:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az egész sztori egy folytatásos kamu, nem túl életszerű egy olyan történet, amiben a kérdező minden kérdésével saját magát járatja le és kb. beállítja magát az egyik legszánalmasabb alaknak az oldalon :D
2020. szept. 2. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!