Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan úgy érzem nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan úgy érzem nincsenek már normális férfiak?

Figyelt kérdés

Biztos én vagyok a szerencsétlen, de rendre olyan pasikat fogok ki, akik hazudnak, megcsalnak, nem értékelnek és tisztelnek. Holott nem egózni akarok, de vak se vagyok, körbe kell nézni milyen csajok vannak, és én büszke vagyok rá hogy okos vagyok, talpraesett, bevállalós kis rib**c sz ágyban, csinos is vagyok és az alapvető értékek, erkölcs is a helyén vannak (ami aztàn tényleg kevés emberről mondható el). Nem is gazdag vagy klasszikus szépfiú 10/10es külsejű pasikat keresek magamnak... és ezek ellenére mindig egy igazi hulladékot sikerül megtalálnom. Azt érzem nem lenne nagy kérés egy normális, hasonló értékeket magának tudó férfi, pont én lennék az aki meg is érdemelné, de semmi. Rengeteg emberrel ismerkedtem meg az elmúlt években és egyik kiábrándítóbb, mint a másik. Ti hogy látjátok ezt, tényleg csak legenda egy normális kiegyensúlyozott boldog kapcsolat?

Nők és férfiak is írhatnak a témában

2020. aug. 29. 21:26
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
4%
vannak csak azokat a nők észre se veszik....
2020. aug. 29. 22:37
 12/55 A kérdező kommentje:

#9 mert te tudod hogy mennyi és milyen férfiaknak adtam oda magam?:D

Egy értelmes felnőtt férfi nem az alapján ítél meg vagy tisztel/nem tisztel egy nőt hogy hány pasival volt korábban. (Kivétel ha mélyen vallásos emberről beszélünk). Mellesleg nem eget rengető számokról van szó az esetemben.

Sajnos az a tapasztalat, ha egy nő túl jó az ágyban, a pasik hajlamosak nem komolyan venni. Valamiért ha egy nő odaadó, igazi kis k..rva az ágyban, akkor azt nem tudja tisztelni egy férfi. Ahelyett, hogy Inkább örülne, hogy nem valami fap.namellett kell leélni az életét...

2020. aug. 29. 22:42
 13/55 anonim ***** válasza:
76%
Mondanám hogy adj esélyt és ismerjük meg egymást egy hétvégén aztán majd meglátjuk, de gondolom nincs sok esélyem így 22 évesen mert egy kis pisis vagyok.
2020. aug. 29. 22:49
 14/55 anonim ***** válasza:
91%

Tetszik ez az ízlésesen alpári szójárás, nekem szimpatikus vagy. :D

Mellesleg igazad is van.

Én is hozzád hasonló vagyok, és normális párom van, remélem, te is találsz.

Nálam pedig az alapból kizáró ok, ha egy férfi úgy fogalmaz a szexet illetően, hogy a nő "odaadja magát", és onnantól egyre kevésbé lehet komolyan venni. Látszik, hogy valami ferde, őskövület gondolkodása van.

2020. aug. 29. 22:49
 15/55 anonim ***** válasza:
11%

#12 te magad mondtad el most a kérdésedbe hogy milyen pasikkal voltál...

Számokat nem említettem egy szoval se, de ha annyira nem sok megirhatod mennyi is az, és mennyi idős vagy.

Mert valami nagyon nem kerek veled. Ha felé olyan jó csaj lennél akkor minden pasi két kézzel kapkodna utánnad.

Lehet tisztelni egy perverz nőt , de egyáltalán nem feltétel hogy sűrűn váltogassa a partnereit, és olyan pasikat válasszon akik nem értékelik.

Csak ez miatt nem lehet tisztelni és igenis számít hogy miféle pasik jártak benne

2020. aug. 29. 22:57
 16/55 anonim ***** válasza:
3%
Csináltad már pénzért?
2020. aug. 29. 23:03
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

# 15

Nem szép, ahogy beszélsz a nőkről, hogy ki "járt benne".

Bennem pl. a mostani párom előtt mindössze 2 ember "járt", de azok olyan brutális errorok voltak, hogy te biztos lehordanál miattuk egy szutyok qrvának miattuk.

Pedig a mostani párom rosszul tette volna, ha így gondolkodik, mivel egy hűséges, szerelmes, odaadó barátnőtől zárta volna el magát ezzel.

Pont akkor könnyű belebotlani nagyon gáz férfiakba, ha az ember jó csaj, és sokan kapkodnak utána. Ugyanis a legtöbb ember (férfi és nő is) nagyon gáz, valamilyen mértékben torz személyiségű.

Én folyamatosan azt kaptam már tiniként is, hogy állandóan meg akartak d.ugni, zaklattak, piszkáltak, két lábon járó csöcslény voltam számukra. Hormonzavaros gorillaként viselkedtek a közelemben. Én ebből kissé introvertált, érzékeny tinilányként nem azt szűrtem le, hogy kanosak és tetszem nekik, hanem konkrétan a béka s.egge alá ment az önbizalmam sok évre. Azt hittem, hogy azért viselkednek így, hogy szívassanak, aztán kiröhögjenek, vagy ha valaki értelmes megmondta, hogy azért csinálják, mert tetszem nekik, akkor is sértő volt, mert azt gondoltam, hogy azért vannak főleg a melleimmel elfoglalva, mert az arcom csúnya, vagy pedig azért, mert h.ülyének néznek, ezért csak szexre kellenék.

Ezek vezettek oda, hogy életem első kapcsolata egy csúnya és minden téren ultragáz csávóval volt, akiről elhittem, hogy a lelkem érdekli (nagyon jól manipulált), nem olyan mint a többi. Szép kis bántalmazó kapcsolat lett belőle.

Utána volt még egy rövid, de nagyon gáz kapcsolatom + jópár zátonyra futott ismerkedésem, ahol már az első szex előtt undorítóan bántak velem, ezért vége szakadt.

2020. aug. 29. 23:07
 18/55 anonim ***** válasza:
14%
Kedves kérdező sógorom jövőre lesz harminc van egy kislánya is és most jön meg talán az esze bár azért még kicsit gyerek,nem akarok felvágni de nekem monda a nővérem hogy azért én legalább jobban átt látom a dolgokat és akarok is valamit az élettől a sógor öccséről pedig ne is beszéljünk az soha sem fog felnőlni és gondolkodni sem rendesen ők azok a testvérek akik el vannak és nem nagyon érdekli őket semmi sem ebben az életben.
2020. aug. 29. 23:09
 19/55 A kérdező kommentje:
#17 es jól leírta. Könnyű pofázni addig, amíg nem vagy a másik cipőjében. A csinos normális csajokra rengeteg pasi nyomul és nagyon könnyű belefutni olyanba, aki nem jó választás. Főleg mert a legtöbb ember nagyon megjátssza magát az első időszakban és csak sokkal később mutatják ki milyenek is valójában.. És mielőtt belekötnél hogy ha olyan okos vagyok miért nem láttam át rajtuk... nem olyan könnyű ez olyanokkal akik mesteri szinten űzik a manipulációt. És mire észreveszed, már nyakig benne vagy és kialakultak érzelmek stb
2020. aug. 29. 23:17
 20/55 anonim ***** válasza:
97%

" És mielőtt belekötnél hogy ha olyan okos vagyok miért nem láttam át rajtuk... nem olyan könnyű ez olyanokkal akik mesteri szinten űzik a manipulációt."

Így van.

Mellé nálam pl. még hozzá jött az, hogy itthon szinte csak jót kaptam, a szüleimnél egy olyan házasságot láttam, ami olyan szinten tökéletes, hogy 1 000 000-ból 1, senki nem bántott komolyan, magyarul nekem 20 éves koromig 0 élettapasztalatom volt. Olyan szöveggel, hogy "nem a tested érdekel, hanem a lelked" + egyéb spirituális szerelmes szövegekkel azonnal meg lehetett venni kilóra.

2020. aug. 29. 23:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!