Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró szerintetek ez egy kapcsolatban vagy normális?
Napi szinten beszélünk, jól elvagyunk, keressük is egymást, szeretjük a másikat! De ha a párom elmegy a haverjaival szórakozni, programot tervezni én nem keresem őt, hagyom hogy jól érezze magát, nem hívogatom, hogy merre van stb!
Sőt nem szoktam beleszólni abba se kivel merre megy!
Szerintetek ez normális?
N27 (1 éve együtt)
Exem folyton hívogatott , írkált mikor nem vele voltam , hanem mondjuk egy barátommal.
Ha nem vettem fel , vagy írtam vissza ,megsértődött és óriási patáliát csapott. Rengeteg vita volt ebből. De csak nem tudta abbahagyni.
Nagyon idegesítő ha valaki folyton az uralma , ellenőrzése alatt akar tartani, és ha nem tud akkor besértődik, a férfit hibáztatja.
Isten mentsen mindenkit az ilyen nőktől.
Sajnos azok vannak kevesebben akik olyanok mint te! Pedig az lenne a normális. Úgyhogy le a kalappal előtted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!