Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavaró szerintetek ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró szerintetek ez egy kapcsolatban vagy normális?

Figyelt kérdés

Napi szinten beszélünk, jól elvagyunk, keressük is egymást, szeretjük a másikat! De ha a párom elmegy a haverjaival szórakozni, programot tervezni én nem keresem őt, hagyom hogy jól érezze magát, nem hívogatom, hogy merre van stb!

Sőt nem szoktam beleszólni abba se kivel merre megy!

Szerintetek ez normális?

N27 (1 éve együtt)

2020. aug. 26. 12:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is normális, ahogy látod, de nyilván csak egotuning miatt tetted ki a kérdést, fura, hogy ezt a pasik nem veszik észre, csak tuningolnak.
2020. aug. 26. 13:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
jó felfogás, te csinálod helyesen :D én se hívogatom ilyenkor a páromat, ő is hagy nekem teret barátnőzésre stb. :)
2020. aug. 26. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Exem folyton hívogatott , írkált mikor nem vele voltam , hanem mondjuk egy barátommal.

Ha nem vettem fel , vagy írtam vissza ,megsértődött és óriási patáliát csapott. Rengeteg vita volt ebből. De csak nem tudta abbahagyni.

Nagyon idegesítő ha valaki folyton az uralma , ellenőrzése alatt akar tartani, és ha nem tud akkor besértődik, a férfit hibáztatja.

Isten mentsen mindenkit az ilyen nőktől.

Sajnos azok vannak kevesebben akik olyanok mint te! Pedig az lenne a normális. Úgyhogy le a kalappal előtted.

2020. aug. 26. 13:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincs gond, az értékrendjével annál ez a normmális szerintem.
2020. aug. 26. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik nem vagyok egyedül ezzel kérdező🙂, szerintem is így helyes, nem kell mindig a nyakán lógni
2020. aug. 26. 14:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi 21 éve élünk így. Talán nem is tudnánk máshogy.
2020. aug. 26. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!