Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tík meddig bírnátok ki, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tík meddig bírnátok ki, ha a párotokkal csak este találkoznátok, és még hétvégenként is?

Figyelt kérdés

Barátnőm most péntektől vasárnapig dolgozik. Holnap szabadja van. Pénteken csak este láttuk egymást 18kor végzett, utána elmentünk egy üdítőitalra. Szombaton is csak este, mert dolgoztam én is, és ő is, és focin voltam, és este 22 kor jöttem haza full fáradt voltam. És vasárnap reggel ment munkába megint, és szintén csak este lássuk egymást. Holnap szabadja van, aztán keddtől - vasárnapig nyomja egyhúzomban. Jövőhéten egyáltalán nem leszünk együtt, mert én 14 kor megyek munkába, és 22 30 kor jövök haza, zuhanyzok, és mehetek aludni, alig látom őt, és reggel megint megy. Kemény lesz ez az 1 hét. Eddig nonstop együtt voltunk. Oké dolgozzon, nem vagyok ellene, de regalab a hétvége legyen a miénk. Dolgozzon hétköznap, de regalab hétvégén lássuk egymást. Vége van ennek a hétnek, és jöhet egy újabb hét ami szeptember 1-jén jön, akkor megy gyakorlatra, de még nem tudja hogy mennek-i és hogy milyen műszakra azt se tudják. Ha netán fordítva lesz a műszakja, akkor nekem végem lesz. Nem csak egész héten nem fogjuk egymást látni de hétvégenként sem, mert ő szeretne hétvégenként is dolgozni. Most csak a munkát a pénzt lássa. Engem elhanyagol. Ez okés?

Még tanul a barátnőm. Ápolónőnek. Állítólag szeptemberben lesz a gyakorlatja 1 hónap, és 2 műszakra. Ha netán fordítva jönne ki a műszakja, hogy én nekem délutános neki pedig reggeli vagy fordítva, és hétvégenként még dolgozni fog, nem fogjuk egymást látni egész hónapban. Szeretjük egymást, de ez most nem megoldás, hogy most csak a munka, és én velem mikor lesz? Az rendben van, hogy engem elhanyagol? Dolgozzon, de akkor velünk mi lesz? Arra nem gondol?

Nem akarok vele ezen összekapni, se nem vele veszekedni, de most mondjátok, híg, nincs igazam. Ezen a héten nem fogjuk egymást látni még hétvégenként sem, és szeptemberben végképp.

Most komolyan Változtassak ő végette munkát? 750€ keresek. Ilyen fizetéssel a járásomban nem keresnék sehol.

Mit tegyek? Kérlek adjatok tanácsot!

2020. aug. 23. 10:05
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg viszlát. Szakíts vele, mert jobbat érdemel. Remélem ezt ő is belátja nemsokára. Nem hiszem, hogy Szlovákiában ennyire tombol a vírus, hogy már rögtön telecsokizod a nadrágodat. Elég félős kis rinyapina vagy.
2020. aug. 23. 12:36
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
30-as te kívántad, hogy szűnjön meg a gyakorlata a korona miatt!! Ott van leírva! Aztán még te fenyegetőzöl itt nekem?? :D :D :D
2020. aug. 23. 13:21
 33/47 A kérdező kommentje:
Miért szakítsak vele? Mi végett?
2020. aug. 23. 14:06
 34/47 anonim ***** válasza:
Helyesen mi miatt.
2020. aug. 23. 14:12
 35/47 anonim ***** válasza:

Rinyapina 😂😂😂😂

2020. aug. 23. 14:13
 36/47 anonim ***** válasza:
Mink elég kevés ideig.
2020. aug. 23. 14:17
 37/47 A kérdező kommentje:
De mondjátok el hogy mi végett szakításak vele
2020. aug. 23. 14:19
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Mi miatt, te agyoniskolázott!
2020. aug. 23. 14:36
 39/47 A kérdező kommentje:
Ne légy bunkó
2020. aug. 23. 14:38
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

"focin voltam, és este 22 kor jöttem haza full fáradt voltam"

"Most csak a munkát a pénzt lássa. Engem elhanyagol." "Változtassak ő végette munkát? 750€ keresek."

"én nekem délutános neki pedig reggeli vagy fordítva" "Fogjuk rá ő neki most szeptemberben reggeli műszakja lesz, délután haza jön én már délután munkába leszek"

Szóval az írásod alapján, ha tudnátok találkozni, akkor sem találkoztok mert neked focid van. Ő csak a pénz látja azért dolgozik, de ezek szerint te is el vagy keveredve a pénzel ha vered a melled, hogy nem fogsz munkát váltani mert mennyit keresel. Ezek szerint neked is nagyon változékonyak a műszakjaid, akkor nem csak neki van délelőttös és délutános műszakjai, szóval a te munkahelyed is ugyanúgy hibás ezért. Szóval nem kéne mindent szegény barátnődre kenni.

2020. aug. 23. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!