Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Friss kapcsolatban illik fingani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban illik fingani?

Figyelt kérdés

Tudom, ez egy természetes dolog, és nem egészséges órákon keresztül tartogatni, de....

Illik már a kapcsolat elején a másik orra alatt fingani, és még csak arra sem venni a fáradtságot, hogy a nagyját a wc-n, vagy szabad levegőn engedd ki?

A böfögést meg sem említem, mert viszonylag kultúráltan tudja csinálni.

Elég nagyot csalódtam a pasiban, mert intelligensnek tűnt.

Sosem volt ilyen kapcsolatom, ahol ennyire nyíltan, 0 toleranciával álltak volna hozzám.

Nyugtassatok meg kérlek, hogy én csinálok ebből nagy ügyet! N

2020. aug. 22. 16:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
13%
Magyarázd meg, hogy a fingás miért más mint az evés. Semmiben nem más. Az evés következtében jön létre a fingás. A fingás az evés utóhatása. Nyugodtan lehet más előtt, wc-n, akárhol eregetni, semmi baj nincs vele.
2020. aug. 23. 14:34
 22/29 A kérdező kommentje:

Az evést összehasonlítani a fingással...?

Akkor gondolom a véres betét és tampon sem zavar, elvégre a menstruáció is egy természetes folyamat.

2020. aug. 23. 15:02
 23/29 anonim ***** válasza:
15%
Nem zavar a véres tampon. Igen össze lehet hasonlítani, megeszed az ételt, emésztés során pedig gázok keletkeznek. Mivel az evésből lesz a fingás, ugyanolyan természetes folyamat. Talán hiba van az érvelésemben?
2020. aug. 23. 15:08
 24/29 A kérdező kommentje:

Természetes folyamat igen, de nem mindegy hol.

A szarás is természetes folyamat, mégsem szarik senki az út közepére, mert éppen akkor és ott kell neki.

2020. aug. 23. 15:13
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
Így van én egyet értek a kérdezővel. Ez nagy bunkosag szerintem. Tiszteletlenseg. Udvariatlanság. Pofatlansag. Nem lett jól megnevelve.
2020. aug. 23. 15:15
 26/29 anonim ***** válasza:
15%
Igen de szarni a WC-n kell. FIngani lehet bárhol, teljesen normális, nyilván nem illik a másik orra alá, viszont mellé nyugodtan lehet.
2020. aug. 23. 15:18
 27/29 anonim ***** válasza:
18%
Bezzeg ha a férfi megjátssza magát akkor az a bajotok, jelen esetben a férfi nem játssza meg magát, most ez. Tökéletesen viselkedik a kérdező párja, nem játssza meg magát, így tovább!
2020. aug. 23. 22:58
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Olvassátok csak el a kérdést!

Mire kíváncsi a kérdező? Arra, hogy FRISS kapcsolatban illik-e szellenteni.

Többeknek válaszolom azt, hogy igazuk van: a szellentés életünk velejárója, de azért nem mindegy, hogy kinek a társaságában engedem meg magamnak. Barátok, szobatársak, házastárs, katonatárs... előtt nem fogja vissza magát az ember, de ha netán megérezte, hogy gyomorrontása miatt rendkívül bűzöset ereget, akkor még a házastársa előtt sem való.

Véletlenek is előfordulnak, mert előtte sokáig visszatartottad. Lehetőleg úgy kell intézni, hogy ne tartsam vissza sokáig.

Az sem mindegy, hogy kinek/kiknek vagyok a társaságában. Ha vendégségben, lakodalomban,vagy tiszteletet érdemlő emberek közelében vagyok (tanító, pap, elüljáró, miniszter,vagy az étkezőasztalnál ülünk...), akkor neveletlenség lenne eregetni.

Utoljára hagytam az orvost. Végbélvizsgálatok, végbélen keresztül történő vizsgálatok esetén (prosztata) ez nagyon is gyakran megtörténik, hiszen az orvos az ujjával meglazítja a záróizmokat és megtörténik a szellentés. Kellemetlen, de csak a páciensnek. Az az orvos, aki ezt csinálja, a szellentést természetesnek veszi és megnyugtatja a páciensét.

2020. aug. 24. 08:23
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen normális bárhol fingani. Barátnő/anyós előtt is. Ilyenkor illendő ösztönözni rá, hogy ő is fingjon.
2020. aug. 24. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!