Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a hölgyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a hölgyet hogy szakítson a jelenlegi párjával?

Figyelt kérdés

Adott egy 30 év körüli nő. Hasonló korúak vagyunk. Megértjük egymást, hasonlóképp gondolkodunk, ugyanakkor mint kiderult van barátja.

Nem érzi jól magát vele, tudni kell hogy a párja 50 körüli, elvalt, felnőtt gyerekkel, aki nem akar a lánytól semmi komolyat.A közösségi oldalon nyoma sincs annak hogy együtt lennének.

Ismerkedés kellős közepén most megkaptam, hogy vegyek vissza addig amíg kapcsolata van, bizonyára megszolalt a lelkiismerete.Nekem sem egyszerű, mivel ilyet eddig nem tettem hogy belerondítok más kapcsolatba, ugyanakkor kimyilik a bicska a zsebemben amikor azt látom hogy 50+os alakok kihasznalják a fiatalabb nőket, akik viszont már családra, gyerekekre vágynának, mint én.

Olyat még sem mondhatok direkt, hogy szakítson. Neki kellene ezt meglépni. Az sem elegáns hogy én azon szurkolok hogy végre történjen valami, ami számomra kedvező.

Valaki volt már hasonló helyzetben?

2020. aug. 21. 15:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es 41N
2020. aug. 21. 21:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Nettó irigysèg beszél belőled.
2020. aug. 21. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!