Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a barátoddal, ha durván bánna az állataival?

Kétszer szakítottam ilyen okból 2 különböző férfivel.
Pontosabban az egyikkel nem voltunk együtt, csak közeledés közben kiderült, hogy belerúgott a kutyájukba és egyáltalán nem is szereti a kutyákat, én meg soha többé nem álltam vele szóba. Pedig évek óta nagyon szerelmes voltam belé és az érzéseim sajnos nem változtak, de elképzelhetetlennek láttam a jövőt valakivel, aki erre képes.
Második esetben nem bántotta fizikailag, de végletesen elhanyagolta és nem is írnám ide le, de arra is rámentünk.

Mindenképpen szakítanék.
Nálam ez alapvető szempont, hogy valaki hogy bánik az állatokkal illetve a gyerekekkel. Tudom, hogy nem ugyanaz a kategória, de mindkettő gyengébb és kiszolgáltatott. És ez a helyzet előrevetíti azt is, veled hogy fog bánni, amikor már elszállt a rózsaszín köd, és esetleg te leszel gyenge és kiszolgáltatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!