Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az edzőm?
3 éve rendszeresen járok teniszezni. Inkább hobbi szinten csinálom...de az utóbbi időben az edzőm tönkretesz.
Helyes csaj vagyok, de nem az a fajta aki könnyen adja magát. Lehet kedves vagyok , jól tudok reagálni a bókokra de ez még nem jelenti azt hogy akkor bármiről is szól lehetne....
Az edzőm egy helyes pasi, de nincs bennünk túl sok közös vonás a teniszen kivűl...
Folyamatosan ugy csinálja a dolgokat hogy hazavigyen,hozzámérjen, egyszóval nem hagy már levegőhöz jutni.
Múlthéten kiakadtam. Beolvastam neki. Egész uton egymáshoz sem szóltunk...kiszálltam a kocsiból, ő meg elhajtott.
Ma meg azzal fogad délután hogy ma teniszeznem kellene egy versenyre készülő csajszival...és hogy gyakorolhatna velem.
Na most tudni kell hogy a csaj nagyon profi és nagyon bejön neki az edzőnk.
Persze, gondolhatjátok hogy mennyire szerencsétlen voltam a csajszihoz képest....ő nagyon profi..gyerekkorától ezt csinálja.
Tehát jól megszégyenültem, ők meg elégedetten nevettek rajtam. Nagyon rosszul esett, de nem mutattam.
Aztán este mikor kilpek táncóráról megint ott várt kocsival.
Tudom hogy soha nem bántana, de már megőrülök tőle....
Mit csináljak?
22L
:(
amit bosszúból művelt veled, az nem volt szép tőle. szerintem a legjobb megoldás, ha másik edző után nézel.
Utolsóval egyetértek, hogy próbáld meg normálisan megbeszélni vele.
Amúgy meg ne érezd már magad kevesebbnek egy profi mellett.. persze hogy profibb, ha régebb óta csinálja. Nekem sem volt kisebbségi komplexusom a suliban a tanáraim miatt azért, mert ők jobban vágják. (Tudom, sántít a hasonlat..) Vagy pl. most kezdtem el biciklizni, leszarom ha a tapasztalt versenybringások előznek meg háromszor annyival, mivel valszeg ők évek óta nyomják.. Csak azért mondom, ha véletlenül hasonló helyzetbe hozna, csak kezeld lazán, peregjen le rólad. Persze nyilván jobb lenne elkerülni a további konfliktusokat, ezért mint említettem arra szavazok, hogy kedvesen, értelmesen beszéld meg vele.
Szia!
Ilyet még nem tapasztaltam, soha, de átérzem a helyzeted. Ha mindenképp ezt a sportot akarod űzni keress valaki mást, vagy ha hanyagolható ez a sport, akkor válassz másikat. Ezt az embert kerüld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!