Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El ment a kedve a beszélgetést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El ment a kedve a beszélgetéstől, vajon valami baj lehet?

Figyelt kérdés
Van egy inkább introvertáltabb lány akivel már 2 hete folyamatosan írogatok de az utóbbi pár napban a barátnőjével volt. Elsőnek meg is említette, hogy mondta a barátnője, hogy túl sokat beszélünk még akkor is ha vele van. Az elmúlt 2 napban pedig teljesen elkedvetlenedett a beszélgetéstől. Esténként ráírtam, hogy meg van e, rákérdeztem, hogy békén hagyjam e akkor innentől mert látom, hogy nem igazán van kedve, de ő azt mondta, hogy csak mára és, hogy szüksége van arra, hogy most egyedül legyen. Tekintve, hogy általában bonyolultabbak ezek a helyzetek mint a látszat, vajon mi lehet a háttérben, mit tegyek? Nem vagyok needy szóval nem bojgatom ha nem akarja de azért kíváncsi lennék

#nők #párkapcsolat #Introvertált lányok
2020. aug. 15. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak éppen rossz kedve van, adj neki pár nap szünetet.
2020. aug. 15. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom ha pár napig hagyod az a legjobb...Majd keres.

De ha ez gyakran előfordul, akkor nem akarnám az egészet...

2020. aug. 15. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd most egy kicsit, és ne agyald túl. Aztán pár nap múlva keresd meg újra.

Szerintem nincs baj, csak néha mást is csinálni szeretne a chatelésen kívül. Ha pár nap múlva is leráz, akkor rákérdezhetsz konkrétabban, de simán lehet, hogy tényleg csak most voltál sok egy kicsit.

2020. aug. 15. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Barátnőjével bepasiztak.....Gondolom más pasi nem csak írogat neki,hanem mást is csinálnak.
2020. aug. 17. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Ok, tudom, hogy bunkóság chatelgetni valakivel más társaságában. Ezt esetleg jogosan sérelmezte a barátnője de nem lehet erre fogni, hogy most nem ír. Megírhatta volna, hogy ne haragudj, barátnőmmel vagyok, később írok kész, ebből mindenki ért.

Mit jelent, hogy egyedül akar lenni? Ha a gondolataival akar maradni akkor minek neki telefon a közelében? Talán a pisztolyt a fejéhez tartják, hogy olvasgassa amikor a mobil pityeg? Bullshit.

Tuti valami depi tini mi? Na mindegy, szerintem hagyd békén egy kicsit, majd előkerül amikor akar. Te pedig légy vidám.

2020. aug. 17. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!