Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy a barátnőm jobban odáig legyen értem?
Figyelt kérdés
Már lassan 2éve hogy együtt vagyunk. Amióta mellette vagyok, mindig próbáltam a legjobbat adni neki. Sajnos azt vettem észre hogy valami mégsem jó. Ha viták vannak álltalában miatta van és valahogy mindig úgy csinálja hogy én legyek a szar... Tehát mindig én jövök ki belőle rosszul. Ha problémái vannak rajtam csattan. Ha rossz kedve van rajtam csattan. Ez még annyira nem is lenne gáz mert nyilván minden kapcsolatban vannak problémák, de ami nagyon nem tetszik, hogy van hogy a fejemhez vágja hogy nem vagyok férfi! Csak azért mert ha mond pl valami sértőt és szarul esik és nem keresem akkor azzal jön hogy mit hisztizek stb és még én vagyok a hibás mert nekem szarul esett. Bármire kér mindenben próbálok neki ugrani. De ha én kérem az már nem biztos hogy teljesül. Hétvégente vagyunk együtt. Álltalában mindig én hozom fel a hétvége hogy mikor jön vagy mikor menjek témát. Ő úgy el van magának... Hogy érjem el nála hogy igen is ő legyen aki mostmár tesz értem és megbecsül. Szeretni szeret és nincs más neki ez 100% de valamit szeretnék tenni hogy végre ő is tegyen értünk.2020. aug. 15. 00:15
11/15 anonim válasza:
Ne kényeztesd el! Ne csinálj meg semmit a kedvéért, legyél bunkó vele, akár fel is pofozhatod. Akkor jobban odáig lesz érted.
12/15 anonim válasza:
Csak a szex. Az hogy szerinted a legjobb, az csak egy dolog. Az hogy neki milyen igazából, azt csak ő tudja. Tudom hogy ez csúnyán hangzik, de egy nő még a következő kapcsolatából is képes vissza járni az előzőhöz a szex miatt. Persze ha nem aszexuális.
13/15 anonim válasza:
Ha pincsiként viselkedsz, úgy is bánnak veled. Okos lány :) :P
14/15 anonim válasza:
Hú, szerintem menekülj ebből a kapcsolatból. Ha valaki úgy "szeret", hogy az neked sza.r, akkor onnan el kell menni. Ha elveszít, és tényleg szeretett, valószínűleg elkezd majd kaparni utánad, és egy darabig minden szuper lesz. De amikor újra nyeregben érzi majd magát, kezdődik elölről minden.
15/15 anonim válasza:
Regen rossz ha a szex tart csak ossze. Miert nem keresel magadnak egy normalis lanyt? Miert csak hetvegen vagytok egyutt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!