Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem a párom szeretetét, akkor nincs is?
A párom elég hideg alkat már a kezdetektől, kb 8 hónapja vagyunk együtt.
Bár megfogja a kezem, simogat ha mellette ülök, megcsókol mások előtt de valahogyan mégis hidegnek érzem. Amúgy nem igazán szeret csókolózni, főleg csak szex alkalmával.
Nem tudom, lehet hogy egyszerűen csak nem szeretetnyeve.
Amúgy szeret velem lenni, szinte együtt élünk, sok kedves apróságot tesz meg nekem de valahogyan a testi dolgok egyre halványulnak. Sajnos nem lehet vele kommunikálni erről, mindig azt mondja, hogy minden rendben, zárkózott típus én pedig nem akarom piszkálni.
A szex rendben van, gyakran másnap is emlegeti, hogy milyen jó volt együtt előző nap, de úgy érzem hogy az intimitás csak a hálószobara korlátozódik, ott megy a bújas stb. ezerrel, majd mintha egy másik ember lenne belőle. Sejtem, hogy nem szerelmes, egy szerelmes férfi általában nem ilyen.
Volt már valaki így? Nyilván én szeretem, nem szeretnék szakítani vele, tudom, hogy ezt javasolja a többség... Már gondoltam arra, hogy megkérdezem az ex feleségét mert ismerem, többször találkoztam vele, hogy vajon ki lehet csalogatni a csigaházból vagy ilyen...
26N
" ismerem én is az 5 szeretetnyelvet és érzem, hogy nálunk nem mind passzol"
Fontos kiemelni: nem is feltétlenül kell, hogy passzoljon. Az kell, hogy értsétek a másik nyelvét, és ennek figyelembe vételével kommunikáljatok.
Pl, a feleségem is megértette, hogy nem kisgyerek vagyok, aki azt várja, hogy egész nap ráfigyeljenek, hanem a minőségi idő a top nálam. Én is megértettem, hogy attól, hogy számomra az ajándékozás felesleges, attól még számára nem.
"a testi kontaktust valahogyan alapnak vettem egy kapcsolatban"
Alap is. Nem arról van szó, hogy őt zavarja a testi kontakt, csak kisebb rá az igénye, kevesebbel is boldogan elműködik.
"egy munkahelyi problémával kezdődött el benne az, amit most érzek tőle..."
Ezzel kerek is lett a sztori. Sokat emlegetett feleségem, ha ilyennel küszködik, általában magában rágódik. Én ezt csak onnan veszem észre, hogy egyre figyelmetlenebb velem szemben. Kedves és mosolygós, de olyan, mintha robotpilótán repülne, vagy mintha az üzenetrögzítőjével beszélnék.
Korábban volt, hogy ezt magamra vettem, vagy ami még rosszabb: őt néztem ezért butának. Később értettem meg, hogy ilyenkor mindig van valami baja, ami miatt bezárkózik, csak éppen magán sem veszi észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!