Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod amúgy mindenben szuper, de a házimunkát magától nem, csak kérésre csinálja, az mekkora gond?
Nem lusta, szimplán nem veszi észre azokat a dolgokat, amiket én.
Elmosogatni elszokott szó nélkül maga után, de például a pulton a morzsákat mintha nem látná :D Vagy például ha főz (szokott, szereti is csinálni) akkor a tűzhelyen mintha nem látná utána a pici olajfoltokat.
Mikor megkérem valamire, szó nélkül megcsinálja és látom, hogy igyekszik, hogy 50-50%ban osszuk el a házimunkát, hisz mindketten ugyanannyit dolgozunk, csak nekem ezek úgy berögződtek kiskorom óta és csinálom, amint meglátom. Neki fel kell rá hívni a figyelmét arra, hogy pl sok a szennyes meg ilyesmi. Addig fel se tűnne neki , amíg el nem fogy az összes tiszta pólója :D
Sztorihoz hozzátartozik, 23 éves a lelkem és most először költözött el a szülői házból. Másfél éve vagyunk együtt amúgy és a legszuperebb ember a világon, ezt nem is érzem "hibának", csak kíváncsi vagyok a véleményekre, esetleg másnál is van-e ilyesmi jelenség?
22L
Itt most férfi párod van vagy jány, te jány???
Nem túl egyértelmű...nekem:)
Szülni, azért te fogsz majd vagy ő? :))))
Szerintem ne csinálj már belőle mamuszt ennyire ( ha pasi ), mert ebből olyan szakítás lesz, ha megelégeli a "leked", hogy ráncos bocskorrá változol bánatodban:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!