Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán tetszik a külseje, mit tegyek?
Most ismerkedem egy férfival, akinek a belső tulajdonságai tökéletesek, pont ilyenre vágytam mindig. Viszont a külső tulajdonságai, adottságai nem igazán jön be, mondjuk picit igen, de inkább nem.
Ebben az esetben van értelme megpróbálni? Adjak egy esélyt? Vagy így inkább ne is hitegessem őt? Mit tanácsoltok nekem?
Ez már el van döntve, mert eldöntötted, csak nem mered magadnak sem bevallani, így másra akarod helyezni a döntést:
Te ezt nem akarod...
És ugye csak a férfiak a válogatósak...
Én össze tenném a kezemet, ha végre belefutnék egy bármilyen külsejű, de belsőleg okés nővel...
"Én össze tenném a kezemet, ha végre belefutnék egy bármilyen külsejű, de belsőleg okés nővel..."
Nem olyan ritkák és nem olyan nehéz velük összejönni. Lehet, hogy nálad sem minden okés belsőleg.
" Esetleg valakinek van saját tapasztalata?"
Nekem van: Elsőre nem tetszett a férjem egyáltalán. Aztán megtetszett, most meg már kifejezetten jóvágású, sármos pasinak látom őt.
Nálam amúgy a testfelépítésével nem volt gond (magas, izmos, kicsit tagbaszakadt, de nem nagyon). Nekem az arcával volt bajom, hát nem az a jóképű fazon volt úgy elsőre. De aztán ahogy egyre többet találkoztunk, kb. már a 3. randin megjött a kémia is (pedig nem voltunk kifejezetten fiatalok, én 28 voltam, ő 36.) A szex az első perctől jól működött, és ő a legjobb barátom is, nincs olyan, amit ne tudnánk megbeszélni. (26 éve vagyunk együtt, mai napig megvan a kémia is).
Ja, és nekem is van negatív példám is: A lányom, aki szintén szimpátia, belső tulajdonságok (és egy kicsi vonzalom) alapján választott.
Nála nem történt meg a csoda sajnos...
(13. voltam)
8-as, pedig van ilyen. És nem kamu. Amikor csak az utcán láttam, azt mondtam, hogy nem az esetem, nem tudnék hozzá vonzódni. Aztán elkezdtünk beszélgetni, és egyre jobban megtetszett, ahogy jobban megnéztem, már tetszett a haja, szeme, a szája, a nevetése, a keze stb. És igen beleszerettem, és már 2,5 hónapja tart és boldog vagyok.
És nem vagyunk már gyerekek 38 leszek, és annyira nem is nézek ki rosszul, szóval találnék jobbat külsőleg, de nem kell :)
Kérdezőnek, adj egy kis időt magadnak, esetleg próbáld ki vele a csókolózást, szexet, ha ott nincs meg a vonzalom, a kémia, ha úgy érzed, csak elviseled az érintését, akkor hagyd.
Nem tudom, 13-as (és úgy egyáltalán azok, akik rögtön nem ájultak el a pasi külsejétől, de később beleszerettek, és az idő őket igazolta), miért lettek lepontozva?
Persze nyilván szar ilyet hallani, akinek sikerült ezzel együtt is, biztosan jobb a negatív példákon csámcsogni.
Köszönöm szépen a válaszokat, és a tanácsokat. :)
(Ui.: én senkit nem pontoztam le!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!