Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon haza jon a volt parom?
Ismerek közelről egy ilyen hármast. Évek óta kapja a férfi az ultimátumot az ex nőtől, évek óta minden héten van egy hete dönteni, mivel neki azt mondja őt szereti.
Azóta is az új nővel van, sose dobta ki. Még talán a legelején 1-2x.
Elmebeteg mind a 3 fél, neharagudj.
Nem értem, szándékosan nem akarsz boldog lenni normális rendes férfi mellett?
Ohh,hat igen tudom hogy valoban nemv egyszeru ez mar mar beteges,de en ot nagyon szeretem,es remelem hogy haza jon..ha nem en valoban befejeztem
.tobbet nem varok ra
Ez nem már már beteges, hanem az. Ne várj rá, egyetlen férfit nem tudsz sem megfogni, sem erőszakkal döntésre bírni, se úkázokkal, se zsarolással, se sehogy. A férfiak vagy maguktól jönnek, vagy sehogy.
Nem mondták még neked, hogy zsarolással egy embernél semmit nem érsz el?
Dobd ki ezt a sz.arházit! Egyikőtöket sem szereti, se nem tiszteli. Ismerek ilyen nőt, 20 éve, azaz húsz éve engedi, hogy lábtörlő legyen. Csak etet téged, hogy húzza az időt, soha nem fog visszamenni hozzád, hacsak a mostani ki nem dobja, de ne akarj egy ilyen férget.
Buktasd le őt és közösen dobjátok ki a mostani feleséggel. Ez nem szerelem amit érzel, csak beteges ragaszkodás. Te kell erőss legyél és távoltartani magad tőle. A gyerek csak kifogás, hogy jár hozzátok. Az ajtóban odadni a gyereket és nem beengedni a lakásba.
Annó az exemnek azt mondtam:-"amikor elmentél, minden jogot elvesztettél". Te is ezt kellene tegyed, elvágni a köldökzsinórt. Nem fog sokáig tartani a szeparációs szorongás kellemetlen hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!