Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak az első szex után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az első szex után mutatja meg az igazi énjét a férfi?

Figyelt kérdés
Első alkalmunk volt. Reggel korábban keltem, kimentem mosakodni, majd Ő teljes nyugalomban jött egyszer csak és teljes nyugalomban pisilt a WC-be az orrom előtt. Ennyi volt az udvariasság és a romantika?
2020. aug. 3. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Úgy tűnik. De nem mindenki ilyen. Nem általánosítanék.
2020. aug. 3. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem inkább úgy érezte, hogy már nincs miért szégyellősködnie. Ha zavar, miért nem szóltál rá ?
2020. aug. 3. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Miután a nemi kapcsolat megvolt köztetek, már vagytok azon a szinten, hogy merjen előtted pisilni. Talán ezt gondolta. De miért kell nekünk találgatni? Kérdezd meg! Vagy közöld vele, hogy ez zavar téged. Ha a szex már megy, kicsit rá kellene gyúrni a beszédre is.
2020. aug. 3. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
20%

Akkor sem mutatja meg teljesen.

Ez még csak a kezdet.

Kb. ennyire fog téged is kezelni, semmibe venni másféle szituációkban.

Aki tahó, az tahó marad.

Csak az ostoba, buta nők hiszik, hogy majd ők "megváltoztatják, megnevelik".

Akit 3- éves koráig bezárólag nem neveltek rá az alapvető civilizált

viselkedésre, az empátiára, azt sose tudják, mert hiányzik belőlük az az "mag", amit csak az édesanya tud elültetni.

Ne legyél naiv.

Örülj neki, hogy még időben kiderült, hogy ez mekkora sötét bunkó.

Legközelebb a reggeliző asztalnál fog böfögni és szellenteni.

2020. aug. 3. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. A férfiaknál az első szex után buknak ki a dolgok, a nőknél meg miután megszáradt házassági anyakönyvben a tinta.
2020. aug. 3. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Az èlethez tartozik a hugyozás egyszer te is akkorát fogsz fingani előtte hogy kettè reped a fal a fèrfiak utálják az állszent csajokat ezt fel se kellett volna venned a fingásnál is amelyik pár valóban szereti egymást elpoènkodják nevetnek rajta mit játszod a pi@ádat ? De amikor töcskölte az otvar pic$ádat bezzeg az jó volt
2020. aug. 3. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
LOL romantikáról beszélsz, de gondolom este jó bő nyállal körbeszopkodtad a farkát?! :D
2020. aug. 3. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, mikor a kedvesem először pisilt előttem, mikor épp a fürdőjében voltam, ez mondjuk nem az első, hanem kb a harmadik szex után volt, akkor én azt aranyosnak éreztem, jól esett, hogy kialakult már egyfajta kötődés, bizalom, hogy ilyen nyitott előttem. Azóta én is pisilek előtte. :) Igenis van benne romantika :D <3
2020. aug. 3. 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:
28%
Pfú micsoda tahó férfi, van anyagcseréje meg minden, hát azonnal hagyd el, mit képzel ez. Jó h nem már nekiáll előtted enni meg ilyenek.
2020. aug. 4. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!