Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tarthat egy ilyen kapcsolat? 35 évesen egy nálam sokkal fiatalabb srác szeretője vagyok.
Szeretőnek lenni nem hálás dolog az biztos...Én biztos hogy beszélnék a sráccal.Kérdezd meg tőle hogy úgy viszonyul-e még hozzád mint az elején és mondd el neki őszintén hogy részedről ez nem csak a szexről szól.
Ha nem változik a helyzet én biztos tovább állnék akármilyen fájdalommal is jár lemondani arról akit szeretek.
Add meg magadnak az esélyt hogy valaki jobban megbecsüljön az odaadásodért.
KEYLA
igen,sajnos a részéről könnyen múlik a varázs,mivel jönnek a "hamvas"fiatal lányok,lapos has,csokibarna bőr,és egyéb dolgok!!tudod mindent a csúcson kell abba hagyni!én úgy látom elérkezett az ideje,hogy elengedd ezt a srácot!nkább most,mikor még még nem alázod meg magad női mivoltodban!ha fáj is,de emelt fővel lépj ki most a kapcsolatból!neked is jobb lesz,mert nem engeded ezt a kapcsolatot eljutni arra a pontra hogy megalázottként gyere ki belőle,és a fiúnak is jobb lesz,mert nem lesz kínos téged elküldeni!és így talán,majd jó szívvel gondolsz vissza az együtt töltöttidőre,nem pedig keserűséggel!sajnállak,mert biztos nagyon fáj a doog,de ez várható volt!
megkérdezhetem ő hány éve?
Szia!
Nekem is volt egy hasonló kapcsolatom, de én voltam a srác, és a nő volt férjnél. Sajnos vége lett, de nm miattam. ha van kedved beszélgetni a helyzetről, akkor írj egy privát üzenetet, aztán...
peti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!