Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megrekedt a kapcsolat, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrekedt a kapcsolat, mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés

lassan 4 éve vagyunk együtt, a gyermekvállalás még nem aktuális, de egyszer rákérdeztem szeretne-e valaha és erre azt válaszolta: akkor egyedül neveled fel (félig vicceskedve, de érződött hogy ennek van alapja). Én megyek a barátaihoz/családjához mikor alkalom van, de ő csak nagyon ritkán, mert nem érzi jól magát, nem lehet azt csinálni vendégségben, amihez épp kedve van, ez a kifogás. Nincs nyaralás kettesben sem, mert: az olyan, mintha itthon lennénk csak éppen máshol vagyunk. De ha ott vannak a haverok, csak akkor van értelme a nyaralásnak.

Volt valaki hasonló helyzetben? Értem ezalatt, hogy párod nem érzi jól magát, hiába teszel a kedvére, a gyerek talán álom marad de közben szétmenni nem szeretnél, mert a mérleg afelé billen, hogy szereted nagyon.. és félsz, hogy más ennyire sem fog kedvelni téged.

2020. aug. 1. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól ne félj, hogy más még kedvelni sem fog, mert ez biztos, hogy nem igaz.

Úgy tűnik, kihűlt a kapcsolatotok, ami szerintem még orvosolható akkor, ha ő is akarja, de ez nem csak rajtad fog múlni. Én mindenképpen leülnék és beszélnék az összes ilyen érzésemről a párommal, utána kiderülne, hogy mi lesz. Viszont, ha ezt hagyjátok így elúszni, akkor szerintem nagy jövője már nincsen.

A jövőbeli terveitek pedig elég mások, ha te szeretnél gyereket, ő meg nem. Bár az is lehet, hogy még nem áll rá készen, de szerintem ideje lenne ezt is tisztázni, hiszen ez nem kis döntés, nehogy 10 év múlva bánd meg.

2020. aug. 1. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lépj, egy percig se maradj. Ez csak rosszabb lesz és minden vele töltött idő veszteség.
2020. aug. 1. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember nem szeret téged, csak használ.
2020. aug. 1. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
17%
Újítások bevezetésével.
2020. aug. 1. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Pazarlod az éveket. A gyerekkel kapcsolatos szólásra elég egyértelmű, hiába vicceskedik.

Nincs közös nyaralás, társaság?

Egy guminővel is emberibben bánnék.

2020. aug. 1. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pazarlodaz időd. Barátnőmet próbálom ugyanerre rábeszélni, a palija végre 5 év után benyögte, hogy tuti nem akar gyereket és ugyanettől fél. De ez alaptalan félelem csak.
2020. aug. 1. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!