Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem legjobb barátom anyjával. Hogyan tovább?
Ő kint dolgozik Angliában már 1 éve és én mindig jó kapcsolatban voltam az anyukájával, gyakran felhívott ha szüksége volt valami segítségre, pl. eltudnám-e vinni valahová, vagy tudnék-e kölcsön adni valamennyi pénzt neki bevásárlársa, stb.
Én ezt teljesen természetesnek vettem, hogy segítek neki amiben tudok, mivel már kisgyerek korom óta ismerjük egymást, az utóbbi időben viszont egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Egyre több volt a simogatás, ölelkezés, stb és végül megtörtént az is, aminek talán nem kellett volna.. Most így hogyan nézzek majd a legjobb barátom szemébe ha majd hazajön? Jobb lenen elmondani neki vagy inkább tartsuk titokban? 28/F
Valószínűleg úgy elver, mint a szart.
És igaza is lesz, ilyen korú nővel nincs jövőd.
Remélem az anyját is helyrerakja, aki nem bírt a p**sájával.
Nem ertem miert irjatok ezt.
Nekem volt olyan ismerosom ahol ugyanez volt a szitu.
Nem lett belole problema, es meg mindig egyutt vannak, mar azt hiszem most lesz 6 eve. Nem volt semmi konfliktus a 3 fel kozott.
4. Akkor te a ritka kivételt láttad. A kérdező 28 éves.
Szép, fiatal nővel kellene lennie, akivel majd családot alapít, nem egy elhasznált, lelakott nővel, aki pénz kér egy fiatal sráctól kölcsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!