Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, ti mit szólnátok, ha a pasitok felvetné, hogy egy hétig a rabszolgátok lenne?
Belemennétek? Mosolyognátok egyet de elutasítanátok? Netán szakító ok lenne?
Ha tetszene az ötlet, hogyan használnátok ki a helyzetet? :)
Egyből odatenném mosogatni XD
Amúgy nem tudom mi lenne jó ebben a rabszolgásdiban. Alapból nem vonz egy olyan férfi, akinek ilyesmi egyáltalán megfordulhat a fejében.
Nem világos, hogy ezt szexuálisan kell-e értenünk, vagy tényleg mosogatni szeretne és tisztítani a cipődet.
Mindkettőre nagyon sok ötleted lehet, hogy kihasználd, amennyiben neked is tetszik az ilyen "játék". Nem elítélendő, sokan vannak, akiket izgat az alárendeltség, sokszor olyanokat, akik alapvetően dominánsak, akár vezető pozícióban dolgoznak.
Beszéljétek meg, miért szeretné, és mit szeretne, és ha te is benne vagy, állítsátok fel a határokat. Ha szexuális értelemben gondolja, akkor igen szerencsés vagy, előhozakodhatsz a titkos vágyaiddal, tegye meg neked ami téged a legjobban izgat, amit már régóta szeretnél, ne legyél szégyenlős merész dolgokat kérni. Ha ezt magától ajánlotta fel, akkor biztosan izgatja, ha kissé megalázó is számára amit kérsz, vagy ha vonakodás nélkül "kell" megtennie amire utasítod.
Ha nem szexuális értelemben kéri ezt tőled, akkor is azt gondolom, valamiféle fétis lehet ez, de nyugodtan kérj tőle mindenféle házimunkát, masszázst, kényeztetést, és szerintem előbb-utóbb a szex úgyis belekeveredik :)
8-as vagyok. Hát akkor kicsit félreértettem, bocs. Akkor simán csak good luck, szerintem beszéld meg a pároddal, ha a vágyad igazi! :D
Én lány vagyok, nekem bejönne, de ne írj privátot, csak a saját párommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!