Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A párom teljesen kiakaszt. Egy ideje már jelzem neki, hogy jó lenne ha megváltozna. Én rendszeresen sportolok, edzek, egészségesen étkezem. A párom szöges ellentétje ennek. Hiába próbálom rávenni, hogy ne egyen már annyi olajos, cukros kaját. Ne egésznap feküdjön a kanapén... nem érdekli. 180cm 110 kiló. 20 évesek vagyunk és már nem megy a szex. Havi egyszer ráveszem magam. De ennyi... Nem kívánom már, hogy rajtam lihegjen, izzadjon. Mi legyen? Hogyan vegyem rá hogy változzon?

2020. júl. 26. 14:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem így ismertem meg. Mindig járt futni, és látásból ismertük egymást. Aztán beszélgetni kezdtünk és hamar egymásra találtunk. De mikor érezte, hogy nyeregben van, elkezdett ellustulni. Csak gyros, pizza, hambi, edessegek. 0 mozgás, 0 séta. A hétvégi programunk a tvzés, xbox, videó nézés+ zabálás. Legalábbis neki ez lenne, én viszont figyelek az étkezésemre és imádok mozogni, ezért eljárok futni, biciklizni stb. Ilyenkor kapom a megcsalsz szöveget stb. Azért akarok jól kinézni mert nem szeretem. Ő meg azért hízott el, mert szeret és nem akar tetszeni senkinek sem. Szeretem őt, de ki vagyok, hogy nem megy a szex. Mindig a fejemhez vágja, hogy megcsalom azért nem fekszem le vele. Megpróbált már rávenni, hogy az ő életmódját kövessem. De nekem az nem menne.
2020. júl. 27. 11:57
 12/12 anonim válasza:

Ha ideológiát gyárt a lustaságához és nem szégyenli magát, akkor alaposan rá kell ijesszél azzal hogy elhagyod, ha nem zárkózik fel hozzád.

Paradox, de az kell, ha épp megakarod tartani.

2020. júl. 27. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!