Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik gyerek szuletese ota, azaz masfel eve nem fekudtunk le a felesegemmel. Mit tegyek?
Akkor pedig belőled ábrándult ki. Ha van szabadideje, segítesz is, nincs veszekedés, egyébként jól elvagytok, akkor talán már nem férfiként tekint rád és egyszerűen veled nem vágyik a szexre. Ti ezekről nem szoktatok beszélgetni? Azt írtad, azt mondta, hogy fáradt.
Hány évesek vagytok?
A gyerekek születése után én meg lettem volna teljesen szex nélkül, egyszerűen nem hiányzott. Teljesen leamortizált a mindennapos robot, a stressz, örültem, ha leülhetek néha, vagy egy könyvet a kezembe vehetek, esetlen sétálhatok egyet, úgy egyáltalán magammal foglalkozhatok. Nekem a szex egy időrabló tevékenység volt, ami a saját énidőmtől rabolta el a perceket. Tudom, ezt a férfiaknak és sok nőnek is borzasztó olvasni, de rengeteg ismerősöm volt így a nők közül. Egyszerűen le lehet szokni a szexről, ha valakinek előtte sem volt az élete központja. Mi el is váltunk a férjemmel, igaza volt, de akkor sem bírtam rávenni magam olyan sűrűn, ahogy ő szerette volna.
Megváltoztam szülés után, a szex szempontjából nem jó irányba. Egy jó kis program ezerszer többet jelent már, mint a szex. Az intimitás, az teljesen más. Arra szükségem van. De a szexre csak ritkán.
Van hobbija, szabadidejeben azzal foglalkozik. Szex szerintem a gondolataiban fel sem merul. Egy oral szex sem volt...
Kozben a face tele van az apa szeretunk idezettel... csak ez testisegben nem nyilvanul meg
"Egy oral szex sem volt..."
És részedről volt? Hogy minden viszonzás nélkül kielégítetted őt? Lehet ez visszahozná a kedvét. Szerintem a jó szexet nem nagyon utasítják el a nők, akkor jellemzőbb ez, ha neki okoz élvezetet, kielégülést. Korábban élvezte a szexet veled? Volt orgazmusa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!