Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik gyerek szuletese ota, azaz masfel eve nem fekudtunk le a felesegemmel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2020. júl. 25. 10:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%
Márpedig van az a fáradtság, amiért egy nő simán elfeledkezik a szexről, mert mire a gyerekek ágyba kerülnek, örül ha elmászik ő is ágyig és alhat.
2020. júl. 25. 11:13
 12/31 anonim ***** válasza:
90%
Talán ha segítenél neki kivakarni a 3 purdét a szarból minden nap, több kedve lenne.
2020. júl. 25. 11:17
 13/31 anonim ***** válasza:
72%
Érdemes lenne megoldani a gyerekek felügyeletét többször. Ha ez rokonoknál nem nagyon lehet, akkor jó lenne tanulmányozni a babysitter témát, először csak rövidebb időre, azután hosszabbra is. Ha a feleséged nagyon magához húzza a gyerekeket, akkor jó, ha jóban vagy az anyósoddal és ő mondja többször neki, hogy nem kell aggódni a gyerekekért, biztos jól vannak, stb., vagy egy jó barátnőjével is beszélhetsz ezügyben.
2020. júl. 25. 11:27
 14/31 A kérdező kommentje:
Van szabadideje. Sokat segitek a gyerekek korul mert nagyon szeretem a gyerekeim.
2020. júl. 25. 11:32
 15/31 anonim ***** válasza:
82%

Akkor pedig belőled ábrándult ki. Ha van szabadideje, segítesz is, nincs veszekedés, egyébként jól elvagytok, akkor talán már nem férfiként tekint rád és egyszerűen veled nem vágyik a szexre. Ti ezekről nem szoktatok beszélgetni? Azt írtad, azt mondta, hogy fáradt.

Hány évesek vagytok?

2020. júl. 25. 11:49
 16/31 anonim ***** válasza:
67%

A gyerekek születése után én meg lettem volna teljesen szex nélkül, egyszerűen nem hiányzott. Teljesen leamortizált a mindennapos robot, a stressz, örültem, ha leülhetek néha, vagy egy könyvet a kezembe vehetek, esetlen sétálhatok egyet, úgy egyáltalán magammal foglalkozhatok. Nekem a szex egy időrabló tevékenység volt, ami a saját énidőmtől rabolta el a perceket. Tudom, ezt a férfiaknak és sok nőnek is borzasztó olvasni, de rengeteg ismerősöm volt így a nők közül. Egyszerűen le lehet szokni a szexről, ha valakinek előtte sem volt az élete központja. Mi el is váltunk a férjemmel, igaza volt, de akkor sem bírtam rávenni magam olyan sűrűn, ahogy ő szerette volna.

Megváltoztam szülés után, a szex szempontjából nem jó irányba. Egy jó kis program ezerszer többet jelent már, mint a szex. Az intimitás, az teljesen más. Arra szükségem van. De a szexre csak ritkán.

2020. júl. 25. 11:57
 17/31 A kérdező kommentje:

Van hobbija, szabadidejeben azzal foglalkozik. Szex szerintem a gondolataiban fel sem merul. Egy oral szex sem volt...

Kozben a face tele van az apa szeretunk idezettel... csak ez testisegben nem nyilvanul meg

2020. júl. 25. 12:02
 18/31 anonim ***** válasza:
32%
Így jártál,csak az idióták csinálnak 3 kölköt.
2020. júl. 25. 12:21
 19/31 anonim ***** válasza:
70%

"Egy oral szex sem volt..."

És részedről volt? Hogy minden viszonzás nélkül kielégítetted őt? Lehet ez visszahozná a kedvét. Szerintem a jó szexet nem nagyon utasítják el a nők, akkor jellemzőbb ez, ha neki okoz élvezetet, kielégülést. Korábban élvezte a szexet veled? Volt orgazmusa?

2020. júl. 25. 12:58
 20/31 anonim ***** válasza:
32%
Úgy látszik feleségednek, csak arra kellettél, hogy gyereket csináljál neki, utána meg tartsd el őt meg gyerekeit. Így jártál.
2020. júl. 25. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!